Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Norbert69

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Megjegyzés: nem ő az első olyan ember, aki (ex-)szcientológusként alkalmazza az ottani "tudást", és nagy kárt okoz vele. Egy 2012-es ítéletből egy elég rémisztő sztori bontakozik ki: Bírósági ítélet egy szcientológus kuruzslóról   "Lélekszaki" A blogon már tiszteletét tette párszor "Lélekszaki",…..
Norbert69 2019.04.09 16:46:41
@znagy6666: Miért nem csináltok egy próba vásárlást?

Könnyen beszélsz te onnan a tengeren túlról. Én nem adnám a nevemet hozzá, az biztos. Mások is így vannak ezzel, ez nyilván való. Ezt egy valaki csinálhatná meg, az a Ref. de neki meg mi érdeke?
  Az aktuális téma: Új magyar leleplező könyv a szcientológiáról - Dudás Diána: Az én szcientológia sztorim Támadás a szerver ellen?..
Norbert69 2019.03.26 15:03:22
@lavincze: @sciclubtag: "Tisztességes ember figyelmezteti azokat akik hazugságok csapdájába kerültek. Dudás Diána figyelmezteti a könyvével erre az embereket."
Ha tényleg csak figyelmeztetni vagy tájékoztatni szeretne, akkor nem könyvet adna ki erről, hanem lényegre-törően összefoglalná - közzé tenné ingyenes formában - és fölajánlaná a segítségét azok számára akik tanácsot szeretnének kérni tőle egy konkrét szituáció kezelésére vonatkozólag. Mert nincs két egyforma eset, és azzal, ha elolvassuk mi történt vele , az nem segít senkin. Ez egy nagyon jó marketing fogás a segítség köntösébe bujtatva. A szcientológia egyház nem ugyan ezzel a kártyával játszik?
Norbert69 2019.03.27 18:57:28
@lavincze: "Ha olvasom a Pétert érezni ezt rajta, meg azt is amit mindannyian tudunk, hogy a múlt megszépül. Az esze reálisan látja adolgokat, de a szivében még ott a lenyomata a múltnak, amikor éveken keresztül egy csapat voltak, egy test egy lélek. Ha életed nagy szerelme egy prosti volt és hülyét csinált belőled, mikor ez kiderül az eszed áldani fogja a sorsot hogy megszabadúltál tőle, de a sziv őrzi az érzést melytől szárnyaltál és vakká tett éveken keresztül. "

Igen, a prosti-s hasonlat nagyon betalált. Értem miről beszélsz, mert volt hasonló szituban részem. Ha jól értem akkor Péter esetében a "prosti" a szcientológia egyház, pontosabban az a TEAM lenne akikek ott együtt dolgozott? És ez a feeling szívét még mindig fogva tartaná?
Örömmel jelentem be, hogy hosszú hónapok munkájának eredményeként  a mai napon megjelent magyar nyelven egy új személyes történet a szcientológiáról. Ne feledjük, hogy utoljára ilyen könyv magyar szerző tollából 8 évvel ezelőtt jelent meg (amit én írtam).   A könyvről   Dudás Diána 5 évig…..
Norbert69 2019.03.22 09:46:04
@Damiel: @Reformer: @DaDPool: @Laci12: @büdös zokni:
Azért ahogy nézem Diánának nem volt olyan rossz dolga Szcientológusként, miközben megjárta a Sea Org kiképzőtáborát, munkatárs is volt és a Hidron is halad, emellett még edzeni, kozmetikushoz járni is maradt ideje. Láthatólag volt bőven pénze is finanszírozni ezeket, mi-több külföldre utazni, Camarot vezetni. Amúgy a sárga Camaro a kedvencem!

Nézzétek meg a fotóit az Instagramon
www.instagram.com/diana_dudas_official/
abból az időszakból, amikor ő "bőven" Szcientológus volt. Mindenhol vidámnak, kiegyensúlyozottnak néz ki, nem egy megnyomorgatott lánynak. Divatos cipők, és micsoda lábak! Ez egy dögös csaj:-)

Pálmafák, sportkocsi, kalandos élet. Csak irigyelni lehet.
Egy darabig elviselném én is ezt az életmódot :-)
Megveszem a könyvet!!! Remélem lesznek benne fotók is :-O
Norbert69 2019.03.22 15:35:00
@norbert79: @Reformer: " a szexista és zaklatás határát súroló kommented töröltem, következő ilyenért kitiltalak a blogról."

Nyugodtan törölheted a kommentem. De akkor talán Diánának sem ártana néhány fotót törölnie az Instagram oldaláról.

Te megnézted ezeket az Instagram fotókat? Mert ugye, ha valaki kolbásszal a farzsebében mászkál, ne csodálkozzon, ha csaholnak utána a kutyák.

Én nem látok ebben semmi felé spiritualitást. Amit ő képvisel az inkább egy test középpontúság.
Norbert69 2019.03.22 17:29:05
@Hyckerdev: @Laci12: @Reformer: @free spirit: @Bgisi: @norbert79: @DaDPool: @Damiel:
Én amit nem értek az az, hogy ha Diána elért egy ilyen irigylésre méltó életszínvonalat, miért nem arról ír egy könyvet, hogy hogyan jutott el odáig. Miért a negatívumokat erősítjük azzal, hogy azt hangsúlyozzuk ki?

Miért a kudarc van a fókuszban?
Én azzal tudtam tovább lépni a kb. 5 évig tartó SCIO múltamból, hogy a sikerekre koncentráltam.

A Védikus Alkímia Iskola ennek az élő példája.
hu-hu.facebook.com/VedikusAlkimiaIskola/
L. Ron Hubbard, a szcientológia alapítója ma lenne 108 éves, ha a világegyetem összes titkának ismerője és az egyetlen működőképes szellemi technológiaTM felfedezője 75 éves korában nem halt volna meg agyvérzésben. Ez a két dokumentumfilm igen jó áttekintést ad az életéről: Titkos életek - L. Ron…..
Norbert69 2019.03.19 20:32:58
@DaDPool: "nekem a tech-el kapcsolatban is vannak fenntartásaim"

Ez teljesen érthető is. Én kb. 5 évet töltöttem el a Szcientológiában, melyet 11 év "megtisztulás" követett. Ezután találtam rá arra az útra, melyet a Védikus Alkímia Iskola képvisel. Magam is azt állítom, hogy az a tech melyet a Szcientológia használ egoista célokat szolgál, és azt kell mondanom, hogy többé-kevésbé egyet is értek a hozzászólásodban azzal, hogy egy mindenkinek hasznos "tech" kívánatosabb volna.

Nem állítom, hogy Védikus Alkímia Iskola nem használ a Szcientológiában is fellelhető működőképes alapelveket, de azt igen, hogy az át lett írva, méghozzá olyan módon, hogy az a közjót szolgálja.