Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Qeen

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Már megint Monok ...: A Monok határán lévő erdőből jelentős mennyiségű fát loptak el. Az erdészeti szakhatóság felmérte a kárt, és az összegyűlt erdőtulajdonosokkal közölte, hogy büntetést fognak kapni, mivel nem tettek feljelentést. A hivatal malmai ilyen esetben - főleg…..
Galgagyörk után ismét felbolydult rendesen a közvélemény. A tegnapi halálos uborkalopás történetét itt el lehet olvasni, aki nem hallotta volna hogy mi történt .... "A 68 éves kesznyéteni férfi - akit a rendőrök őrizetbe vettek - alumínium drótfonattal körbehúzta a…..
Qeen 2008.07.03 12:58:19
Idioták kiméljenek 2008.07.03. 11:53:15

Telket tényleg sokkal nehezebb védeni, tényleg csak aktív/ultraaktív (a bácsi áramkerítése is ilyen ultraaktív védelem) vagy passzív/ultrapasszív (ez utóbbi abból áll, hogy a hangkeltő eszközt ember számára elviselhetetlen hangerőre állítjuk be - lehet is kapni speciális hangszórókat, amik nagyon magas frekvenciában osszák).

Pengedrót:
en.wikipedia.org/wiki/Razorwire
Na, ebből lehet kapni sokkal sűrűbben "felpengézett" változatot is, ezt fullra kifeszítve (nem göngyölögölve, ahogy a képeken van) 5-ös osztatban (2 sor elől, egymás felett, 1 sor középpen az elülső sorok között, 2 sor hátul hasonlóan az elülső felálláshoz) használni kerítés felett. Aki ezen átjut, az megérdemli, hogy szabadon szétlopjon akármit :D... Csak sajnos ez kb. méterenként egy tizes (ezer) forint...

Fizikailag nem túl elszállt polgároknak meg innen kell válogatni: gunbox.park.itigia.hu/

Hahaha!!! :D És ha a kedves tolvaj véletlenül bekapcsolja az ipari késélezőmet, ami lendületből levágja a kezét, akkor azért is én vagyok a hibás :D... Neeem... Szvsz, azért itt még nem tartunk!