Regisztráció Blogot indítok
Adatok
MsRituci

7 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szeretnél egyedi ruhákat? Érdekel a gasztronómia? Netán odavagy a természetes anyagokból készült kozmetikumokért, vagy csak egy kis kikapcsolódásra vágysz? Ha ezekre a kérdésekre IGEN a válaszod, akkor látogass el a Művészetek Völgyébe!  Egyszer fent, egyszer lent, szoktuk mondani. Ha ezt a szólás…..
Manapság egyre több csonkacsaláddal találkozunk, ami azt is jelenti, hogy egyre több gyermeknek kell apa vagy anya nélkül felnőnie. Ennek eredményeképpen a gyerekek kevésbéismerik meg, tanulják a nemükhöz tartozó szerepeket. Vegyünk például egy kislányt, aki édesapjával él a szülők válása óta.…..
A Trónok harca utolsó részére hónapokat vártak a rajongók. Mindenki arra volt kíváncsi, mi történik Havas Johnnal és az ő “királynőjével.” Lesz-e happy end? Ki hal meg és ki marad életben. Arra viszont szinte senki sem számított, hogy nagy bölcsességek hagyják majd el Tyron Lannister száját. Miért…..
Hagyod magad befolyásolni? Nőként hajlamosak vagyunk minden létező dolgot megvásárolni, akkor is, ha tulajdonképpen nincs is rá szükségünk. Mi a különbség a tudatos vásárlás és a felesleges pénzköltés közt? Lássuk csak!     A tudatos vásárlók azok az emberek, akik…..
Az elmúlt héten születésnapot ünnepeltünk! Egyik kedves ismerősünk kerek születésnapja alkalmából a Király utcában található Apropó Bistroban jártunk, ezzel kapcsolatban, most megosztjuk élményeinket!   Ahogy már korábban említettük, a bár Budapest egyik legkedveltebb…..
Egy kedves ismerősünk ajánlotta nekünk az Enjoy Café-t, ami a Corvin-negyedben található, a 4-6-os villamos megállójától kb. 3 perc sétára. Na de mi is ez a hely pontosan?! Ennek a kávézónak az a különlegessége, hogy robotok szolgálják fel az előzetesen megrendelt ételeket…..
MsRituci 2019.03.31 06:33:19
@Zsombic: Csapatunk úgy gondolkodik erről, hogy akik szeretnének írni valamit, vagy van egyéni megosztható véleményük, azok írni fognak nekünk akkor is, ha ez a kérdés nem szerepel a cikk végén. (:
A hétköznapok megpróbáltatásai után csapatunk ezúttal az egyetemi órák után a Ráday utcába indult, hogy kipróbáljuk egyik társunk által ajánlott helyet. Ez volt a Waffle & Love. Ezen a helyen megkóstolhattunk különleges, saját összeállítású gofrikat: sósat és édeset…..