Regisztráció Blogot indítok
Adatok
estrella

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Újabb történet érkezett. Levágott ujjak, vér, szenvedés, egykedvű ügyeletes, majd a végső kétségbeesés pillanatában egy mindent megoldó kötetlen hangulatú telefonbeszélgetés. Száz drámai perc és egy boldog végkifejlet.   Kezdjük rögtön a tanulságokkal – egy…..
estrella 2009.09.22 16:54:16
én vagyok a fűnyírós, én írtam a postot...
csak néhány tény:
1. benzines fűnyíró volt
2. 10 éves
3. a képen nem az van, nem is az enyém, pedig azóta van egy új
4. a régin még nem volt az a funkció, hogy a kallantyú elengedésével a motor is leáll
5. a motor elakadt, lehet, hogy nem fulladt le teljesen, csak nekem tűnt úgy, lehet, hogy a kiszabadult kés forgóenergiája indította be újra a forró motort
6. a sztori nem kamu, sajnos, az egyik ujjam mai napig nem jött rendbe teljesen
7. az orvos-barátom később elmondta, hogy bizony az az elfogadott protokoll ilyen sérülés esetén, hogy csonkolnak, nehogy fertőzés legyen a dologból - tehát az orvos ugyan tényleg kelletlen volt, tényleg nem viselkedett emberként először, de az, hogy nem vállalta egyből a rizikót, az természetes (nekem nem, de én csak egy páciens voltam-vagyok)
8. örülök, hogy sokakat felvidított a bénaságom, de az tipikusan magyar jellemre vall, ahogy néhányakat technikai analfébétaságom sértésekre sarkallt (kísértést éreztem, hogy a magam szakmai gőgjével én meg arra világítsak rá, mennyire nem beszélik-írják az anyanyelvüket még sértések közepette sem...)
9. annak is örülök, hogy megtudtam a gyertyasapkáról szinte mindent, köszönöm!!!
10. a tanulság nekem nagyon sokrétű: nem a fűnyíróról, nem az egészségügyről szól elsősorban, hanem arról, miképp tudjuk egymás életét pokollá tenni - nem kell hozzá külső segítség
Pesty László sem elégedett. Csak gratulálni tudok. Az e heti blog-témajavaslatokhoz (26. hét). Lenyűgöző tárgyilagosság, brilliáns objektivitás. A kormánypárti elfogultságnak nyomát sem látni. Ez igen! A három felvetésből egy viszonylag semleges, (magyar Hyde Park) kettő pedig…..