Regisztráció Blogot indítok
Adatok
marci(ka)

6 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Először vádoltak meg emberöléssel egy kerékpárost az Egyesült Királyságban. Charlie Alliston tavaly februárban ütött el Londonban egy nőt, aki később belehalt fejsérüléseibe. A biciklist most bűnösnek találták, de nem emberölés bűntettében. Charlie Alliston (Fotó: PA)..
Nyáron evidens, hogy szívesebben töltünk több időt a szabadban, hétvégén egy jó kis esti szalonnasütésnél nincs is jobb. Persze vannak zavaró tényezők is, mint például a szúnyogok. Természetesen vannak riasztók, amikkel ha jól körbe fújod magad, talán megvéd a rovaroktól. Meg lehet, hogy az…..
Világszerte óriási üzlet a drog, - egyes becslések szerint éves szinten mintegy  870 milliárd US $-ról van szó.  Jóllehet folyamatosan változnak az erőviszonyok, sőt  hullanak a fejek, - de a mindenkori drog bárók és kartell főnökök elképesztő illegális jövedelmeket…..
Subba Scooter! 2012.07.11 11:33:00
via csaj uhász ..
marci(ka) 2012.07.11 14:00:06
@digitime: a Burzum az nem egy márka:)
 És már megint Népszavazás, 2001 után ismét. Ahol megszűnsz Ember lenni, ahol csak egy azonosító leszel adatokkal, egy rekord a hatalmas adatbázisban. Ahol csak egy sor jut neked, ahol számok, előre meghatározott feltételek, választható jelzők szerepelnek majd csak. Nem lesz…..
marci(ka) 2011.09.28 10:06:02
@Szumi: Eltekintve a gyerekes helyesírási hibáktól, az alábbiakra hívnám fel szíves figyelmedet, az összes hasonlóan gondolkodó címlapkommentelővel együtt: ez itt a modoros, te szegény:)
 Három napnyi érdektelen szenvedés után (mégis milyen világbajnokság az, ahol a legjobban ezidáig a német csapat teljesített..), végre felpezsdül az élet, pályára lép a világbajnoki címvédő, megmentve ezzel milliók labdarúgásba vetett hitét. Első ellenfélként a…..
 Kósa Lajos elkúrta, nem kicsit, nagyon. Szijártó Péter ráerősített Varga Mihály nyugtatgatott, ez volt a hétvége termése kormányoldalról.Az elmúlt 8 évben megszokhattuk azt az ellenzéki kiállást ami mindenek ellent mond, csak azért, hogy ő nyerjen. Amiben a cél…..
techno for free buék 2010.02.11 21:09:32
kivánok,kedves első látogatóm!dobj egy mailt és rorton folytatom, egyelőre nincsen ebbe belebaszható időm semmi.csá..
Hazánk fiai következnek. A kiadó különböző kísérleti elektronikus zenéket ad ki kiváló minőségben, meg mindenféle jó ötleteik vannak, például olyanok, hogy egy témából három producer csinál zenét, mindenki a saját olvasatában, aztán meg kiadják. V/A - Quantum…..
techno for free [antiritmo034] 2009.03.06 17:10:00
A madridi színtérről jön a következő lemez, az Antiritmo kiadótól, Dessben - Adelante (előre).   Nem mondanám, hogy könnyed zene, klasszikus alapokon nyugvó teknó inkább, személyes kedvencem az Atras című szerzemény. A borító nem nagyon igényes, de végülis leszarható,…..
techno for free [monofonicos002] 2009.03.04 23:45:00
Kolumbiai kiadó, mely egész komolyan végiggondolta,hogy miről is van itt szó, ajánlom a honlap bögészgetését. Ami most a lényeg: Figueroa - Made in milkNagyon király ez a borító szerintem. Ránézésre látszik, hogy itt finom, feel-good tánczene következik. Nem annyira modern…..
techno for free [pentagonik023] 2009.03.04 23:12:00
Topper (Tobias Schulz), az ifjú berlini producer és dj nagyon jól küldi, igazán király zenéket jelentet meg már évek óta, most Enzoval(?) közösen örvendeztet. Black Rabbit, király.Topper (nagy kedvenc) az utóbbi években meglehetősen jó hírre tett szert  Európaszerte,…..
techno for free [unfound038] 2009.03.04 21:35:00
Na csapjunk szépen bele. Elsőként következzen Kriss első megjelenése az unfoundsound színeiben, egy ötszámos ep, a no.mad.(08.11.06). Cristian Pugliese olasz, legalább 15 éve kedveli az elektromos muzsikát.  Nyolcéves korában kezdett zongorázni, később jazzben nyomult, aztán…..