Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Nimitz

5 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Idén 2010-hez és 2011-hez hasonlóan újra megkérdeztük mandineres bloggereinket: hogyan értékelik röviden a 2012-es évet? A napokban posztsorozatunkban válaszolnak kérdésünkre. Nénike válasza. * Reményt keltő? Minden bizonnyal kell hozzá némi sportújságírói optimizmus, hogy…..
Mandiner blog Twister 2008.10.28 06:01:00
 Obama szocialista. Obama terroristákkal paktál. Obama adót emel. Obama nem alkalmas. McCain adót csökkent. McCain deficitet csökkent. McCain tapasztalt. Joe, a vízvezetékszerelő. McCain is Joe. McCain a harcos. McCain harcolni fog.  A két kezemen nem tudom megszámolni lassan,…..
Mandiner blog Obama esélye 2008.10.02 07:01:00
 Teljes a káosz. Mióta Henry Paulson bejelentette a hétszázmilliárdos adósságátvállaló csomagot, zűrzavar és kétségbeesés uralkodik. A választók dühösek, mert megint ők állják a számlát, a közgazdászok nem tudják, működni fog-e a csomag, vagy tovább folytatódik a…..
  Nincs végzet, csak ha magad is bevégzed. Egész nyáron biztos volt a jövő, ami nagyjából úgy festett, hogy a republikánus bázis otthon marad, Obama pedig rajongói vállán vonul majd be a Fehér Házba, hogy bevégezze történelmi küldetését. Palin beszéde óta új jövő…..
Mandiner blog Szavazzunk Picire! 2008.09.05 14:01:00
 Itt van ez a lány, Pápai Pici, akivel egy fél évig még a szobámat is megosztottam. Gyermekkori barát. Kalandos életutat járt be: magyar szakon végzett, volt Japánban gésa és kocsmákat nyitott Budapesten.  Az elmúlt években elkezdte rendezői pályafutását és most…..
Nimitz 2008.09.06 07:53:41
 Wesley Clark tábornok, volt NATO főparancsnok és lelkes Hillary Clinton támogató, jelenleg pedig Obama főtanácsadó a hétvégén kicsit beleállt John McCain republikánus elnökjelöltbe. Azt találta mondani, hogy attól, hogy valaki vadászgépeken repkedett és lelőtték a…..