Regisztráció Blogot indítok
Adatok
2Fast 2Furious

69 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hölgyeim és Uraim! Eljött a pillanat, amikor is szembe kell néznünk a ténnyel, hogy a Drift, a kilinccsel előre autózás művészete abba a korba lépett, amikor is a folyamatos technikai evolúciót és a sportágba érkező tehetséges fiatalokat már generációváltásnak titulálhatjuk.…..
Magyar Profi Drift Bajnokság 2. forduló | RallyCross & Drift Fesztival  Május 19-20. Május 19 -20 án a " Drifting.hu " csapata Máriapócsra látogat, ahol a 2013-as " Magyar Profi Drift Bajnokság”  Rallycrossal fűszerezett állomásának a már közismert Rabócsi Ring ad…..
 Magyar Profi Drift Bajnokság 1. forduló Kilinccsel Előre Drift Kupa| Április 6-7. Belépő a rendezvényre : 2000.- / fő , mely szombatra és vasárnapra is érvényes Kategóriák az évadnyitó versenyen: Street , Pro ; Kategóriák az évadnyitó edzésen: Amatőr , Street , Pro…..
Az úgy történt, hogy meghívtuk újra Zentai tesókat egy hétvégére a FUEL Coffee and Club-ba, de meglepetésünkre visszautasítottak minket, mivelhogy nagy melóban vannak. Akkor jött az ötlet, ha Mohamed nem megy a hegyhez… Na mi mentünk, lássuk mi az a nagyon fontos dolog ami miatt…..
Drága driftért rajongó Barátaink! Drága driftről még soha nem hallott ismeretlen ismerősök... Kérlek, ne nevessetek ki minket, de mi még mindig a számolásnál tartunk... Már csak 16-ot kell aludni és végre újra száll a füst, végre újra egy módon lehet csak haladni 2 napon…..
Bár a drift egyre népszerűbb az európai országokban, mégis igen kevés olyan versenypálya van, amely alkalmas lenne driftversenyek lebonyolítására. Skóciában éppen ezért kifejezetten driftre építenek át egy régi versenypályát. A kezdeményezés nem új keletű, hiszen épp…..
A Drifting.hu által indított csapatversenyben idén a második legjobb csapat a Szabó "Édesapa" Szilárd és Tóth "Alapos" Géza által alkotott MT Driftgumi Motorsport Team lett. Megkérdeztem a fiúkat ők hogyan értékelik a 2012-es szezont és a csapattársukat. ;) RiKA: Mennyire voltál…..
Az idei csapatverseny igen szoros volt és sok-sok izgalmat hozott. A Szántó Nikolett „NeroM3” és Lakatos Zoltán „Lakyboy” nevével fémjelzett Drift Garage team év elején még a dobogó legfelső fokán állt gondolatban. Nehezen adták a pozíciójukat, sok izgalmas csatát vívtak…..
Mind idehaza mind külföldön letette már a névjegyét az aszfaltra, Ő az első és ezidáig egyetlen nő a világon aki koedukált profi drift versenyt tudott nyerni. Magyarország drift királynője, aki sport történelmet írt, Szántó Nikolett.  Niki a maga szépségével és a róla…..
Lakatos Zoltán, alias Lakyboy már szinte a kezdetek kezdete óta (mármint drift időszámítást alapul véve :)) eregeti a füstöt és egyre több versenyzőt utasít maga mögé. Most már nem csak a hazai mezőnyben, hanem a külföldiek között is bebizonyította, hogy ő és a…..
Mindenki "Édesapája", a vadállat Mercit nyúzó Szabó Szilárd második lett az idei bajnokság pro kategóriájában. Az idei szezonról és 2013-as terveiről faggattam őt... RiKA: Hitted volna év elején, hogy a dobogó második fokára állhatsz majd fel? Szabó Szilárd: Én a magam…..
Interjú a 2012-es PRO bajnokkal, György Szilveszterrel György Szilveszter, alias Hellveszter lett 2012. évi Hell Energy Országos Drift Bajnokság pro kategóriájának bajnoka. Kemény mezőnyben állt helyt versenyről-versenyre és lett megérdemelten a legjobb idén... RiKA: Gondoltad…..
A hétvégén lezajlott Hell Energy Országos Drift Bajnokság szezonzáró futamát hosszú idő után gyönyörű versenyzéssel Varga Tamás „Puci” nyerte meg. A Végső Összecsapáson második lett Szabó Szilárd, így eredménye az összetettben is ezüstérmet hozott számára,…..
PRO és STREET  végeredmények : http://drifting.hu/eredmenyek-2012 CSAPAT  végeredmények : http://drifting.hu/Drifting_Csapat_Bajnoksag_2012 A döntő képekben : Duen képei !   Cars & Girls képei !..
Véget ért az idei Trackwood Drift Festival, ahol minden idők legjobb csatáit és drift autóit csodálhattuk meg olyan versenyzőkkel, akik a világ bármely táján megállják a helyüket. A Drift Allstars és az EEDC nemzetközi mezőnye komoly kihívást jelentett hazánk legjobbjaink,…..
A hétvégi Trackwood Drift Fesztiválon került sor a Hell Energy Night Drift Series utolsó versenyére, mely az Országos Bajnokságtól függetlenül értékelték összesítésben. Ebben a sorozatban kizárólag az éjszakai versenyek számítottak, melyen eldőlt, hogy Zentai Sándor…..
Trackwood Drift Festival - Máriapócs -Night Drift Series , EEDC, Drift AllStars - fotók..
2012.évi Hell Energy Országos Bajnokság Night (Pro) kategória végeredmény a III. forduló után: 1.    Zentai Sándor    104.p 2.    Szili Krisztián    90.p 3.    György Szilveszter 82.p 4.    Zentai…..
Eredmény: 2012.évi Hell Energy Országos Drift Bajnokság PRO Kategória Night Series III. forduló Máriapócs Augusztus 25. 1    Zentai Sándor   2    Szili Krisztián   3    Zentai Attila   4    Smidéliusz Bálint…..
A hazai szurkolók bíztatására nagy szükség lesz! Minden idők legnagyobb csatáival fűszerezett nemzetközi drift versenye várható augusztus 25-én a máriapócsi RabócsiRingen. Európa legerősebb sorozata a Drift Allstars érkezik hazánkban és a keleti blokkot átölelő EEDC…..
A BMW Power Team két tagja, Szili Krisztián és Rózsa András rajthoz állt a DCA teesdorfi versenyén. Élményeikről és terveikről kérdezgettem a fiúkat... RiKA: Honnan jött az ötlet, hogy részt vegyetek ezen a versenyen? Rózsa András: Egy BMW-s kapcsolatnak köszönhetően indultunk…..
Augusztus 25. Trackwood Drift Fesztivál Federal gumival fűszerezve Az idei versenynaptárt böngészve egyértelmű, hogy az év nemzetközi drift eseménye augusztus utolsó hétvégéjén kerül megrendezésre a megújult máriapócsi RabócsiRingen. Két sorozat is érkezik kis hazánkba, így…..
A hétvégén megrendezett King of Hungary futamán Zentai Sándor brillírozott a legjobban, így a Hell Energy Országos Drift Bajnokság 4. futamán szerzett győzelmével csatlakozott az összetett pontállás élmezőnyéhez. Második lett az 550 lóerős NanoEnergizer Mustangot terelő Énekes…..