Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ormonos

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az Indexen pár napja megjelent indiai híren felbuzdulva ragadtam tollat, illetve billentyűzetet ezúttal. A cikk egy buszbalesetről ad hírt, mely egészen véletlenül azon a településen történt, ahol Laci is dolgozik. 37-en haltak meg, mert a buszvezető elvesztve uralmát a jármű felett…..
B.Á. tipikusnak mondható átverés áldozata lett. A Green Travelnél több mint 1,5 millió forintért lefoglalt törökországi "ötcsillagos szállodában" 3 naponta takarították a szobákat/cserélték a törülközőket, és a bogarak sem látszottak a prospektus fotóin. Nyilván…..
ormonos 2011.09.27 15:05:28
@akiazsiráfotszereti: de ehhez kell némi ész is, márpedig a birka magyar jobb szeret utólag panaszkodni és bíróságra járni, mintsem előre gondolkodni meg körülnézni, neaggyisten külföldiül... Törökország, Egyiptom, Tunézia, egykutya- koszos-mocskos még a 6 csillag is
Gerit, a Pénzcentrum.hu hűséges olvasóját szívatja a kólaautomata. Meg a kólások is. És az örök kérdés,azaz Kolombusz tojása: fog-e valaha blokkot/számlát adni egy ilyen készülék?   Íme a sztori:   "Történt ugyanis, hogy szombat este egy kiváló távol-keleti…..