Regisztráció Blogot indítok
Adatok
balazs.bulcsu

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Juventus hét közben a hosszabbítás utolsó percében szenvedett vereséget az Olasz Szuperkupa döntőjében, szombat este pedig már a bajnokságban kell begyűjtenie a három pontot a Torinóba látogató Udinese elleni mérkőzésen. Massimiliano Allegri keretéből továbbra is hiányzik majd Federico Chiesa és…..
A Juventus a Malmö FF elleni idegenbeli győzelemmel kezdte a Bajnokok Ligája csoportkörét, azonban szerda este már lényegesen nehezebb feladat előtt áll, mivel a címvédő Chelsea együttese látogat az Allianz Stadiumba. Massimiliano Allegri keretébe visszakerült a legutóbbi bajnoki mérkőzést kihagyó…..
Az AC Milan elleni 1:1-es döntetlennel tovább folytatódott a Juventus nyeretlenségi sorozata a bajnokság idei szezonjában, így a zebramezesek két szerzett pontjukkal a tabella tizennyolcadik helyén állva várják a folytatást. A torinóiak szerda este a Spezia otthonába látogatnak az első győzelem és a…..
A Juventus legnagyobb nyári igazolása az Atlético Madrid elleni torinói meccsen bizonyította kvalitásait, hiszen mesterhármasával a Juventus jutott tovább a madridi 2-0 ellenére. Cristiano Ronaldo két fejes és egy tizenegyes révén fordította meg az eredményt a Torinóban rendkívül…..