Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ertelmes

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A gazember utolsó menedéke a nacionalizmus mellett...
ertelmes 2019.07.30 20:15:22
@R.V.J.: Te komolyan aszt hiszed, hogy a biróság foglalkozik egy gyerekkorban kialakuló szexualitással ?
Hallotál te már olyat, hogy biróság elé állítottak ovodásokat a szexuálís irányulságuk miatt ?
ertelmes 2019.07.30 21:06:21
@R.V.J.: Nem érted a lényeget, nem az lényeg kinek mi a nehéz, vagy hogy mit csinálnak az ovodások. Arról volt szó, a lényeg az, hogy a pedofilia az nem betegség, hanem egy természetes szexuális irányulság, ami gyerekkorban alakul ki.
ertelmes 2019.07.31 00:17:23
@morpho: És a gyerekedet mikor fogod agyonverni a pedofilszexualitása miatt ? Mert biztos lehetsz benne, hogy a nemiérésig pedofilszexuális, és kisebb mértékben akár utánna is. Most azonnal, vagy megvárod a nemiérését és csak utánna ? És magadat mikor fogod agyonverni, most azonnal, vagy megvárod az időskori szellemi érzelmi hanyatlást, amikor újra a gyerekkorodban jellemző pedofilszexualitás lesz a meghatározó ? Mert ilyen, az ember természetes szexuális fejlődése, kétszer is lehetsz pedofilszexuális életedben.
Én magam is egyetértek azzal, hogy egy gyereknek az a legjobb, ha egy szerető és féltő, igazi anya és szigorú, erőt mutató, de segítő és bizalmat érdemlő, igazi apa mellett nő fel, normális családban...
ertelmes 2019.05.18 02:03:01
@közíró MAXVAL bircaman:
Nincs szó felnőttről, vagy életkorról. A definicio szerint, serdületlen ember iránti szexuális vonzalom. A gyerekekre ez ugyan úgy érvényes mint a felnőttekre. A pedofilszexualítás, NEM felnőttkorban alakul ki, hanem gyerekkorban, és sokaknál ez részben vagy teljesen megmarad felnőttkorban is. Tehát a felnőtteket, a gyerekkorban kialakult természetes szexualításuk miatt üldözik.
ertelmes 2019.05.20 00:58:13
@MAXVAL bircaman közíró: Persze úgy hogyha a pedofil szót rossz értelmebe akarják érteni, használni, (miközben a gyerekek egymás közti pedofil vonzodása elfogadott), úgy nem pedofilia.
De a szó valódi, semleges jelentése alapján, vagyis hogy nemileg éretlen ember iránti vonzalmat jelent, a gyerekek egymás iránti szexuális érdeklődése is pedoflia.
ertelmes 2019.05.20 01:08:09
@enrikokaruszo: Gyerekkorban sem mindenki pedofilszexualításu. Ez nálad valami perverzió lehetett, hogy nem, a gyerekekre jellemző természetes pedofilszexualítást választottad. :))
Kizárólag egy bestiális gyerekgyilkosnak köszönhetjük, hogy nem járkált közöttünk évtizedekig büntetlenül és gyilkolásra készen egy másik bestiális gyerekgyilkos. A kétbalkezes nyomozóktól ugyanis járhatott volna. ..
ertelmes 2019.05.19 18:31:37
@acycloren: A genetikai meghatározottságot nem úgy értettem, hogy egy konkrét viselkedésnek például a pedofilszexualitásnak direkt genetikai háttere lenne, hanem úgy általában a szexuális ösztönre gondoltam, ami egy rendkivül erős, meghatározó, megváltoztathatatlan emberi tulajdonság. És nagyságrendileg kifinomultabb összetettebb, mint az állatoknál.
Ezért ha egy embert, a gyerekkorban, elfogadott szokványos(papás mamás, doktoros ovodai játékok) pedofilszexuális élményei, felnőttkorára is maradandóan pedofilszexuálisá tesznek, akkor az igenis természetes, normális viselkedés és el kell fogadni, hogy egész egyszerűen így müködik az ember.
HANGSULYOZOTTAN, még véletlenül sem arra gondolok, hogy a gyerekekkel való szexet kéne elfogadni megérteni. hanem pusztán a szexualis vágy meglétét.
A pedofilszexualitás, az ember természtes bonyolult összetett érzelmeiből, fejlett gondolkodásából következik, és ezért senkit szabadna üldözni, megalázni. Attól hogy valakinek pedofilszexuális vágyai vannak, attol még ugyan olyan hétköznapi normális ember, mint bárki más aki normális.
Az már egy következö kérdés, hogyha elfogadtuk, hogy a pedofilszexuális vonzalom az normális, természetes emberi tulajdonság, hogy akkor mit kezdjünk a jelenséggel, hogy a kecske is jol lakjon és a káposzta is megmaradjon.
De jelenleg még ott tartunk, hogy beszélni sem lehet rólla, mert ha valaki kijelentenné nyilvánosan, hogy részben vagy teljesen pedofilszexuális, az egyenlő lenne a halálos ítélettel, mint a középkorban az istenkáromlás.
ertelmes 2019.05.18 19:46:21
@Aquincum: A pedofilszexualitás természetes, mert az teljesen normális, hogy egy gyerek a saját korosztályához vonzodik. És ez a gyerekkorban kialakult pedofilszexualitás, vagyis a serdületlen test iránti szexuális vonzalom,, ez bizony többé kevésbé megmaradhat felnőttkorban is, Mert hogy is szünhetnének meg a nemiéréssel, egyik napról másikra, a gyerekkort meghatározo érzések, gondolatok, vágyak. A pedofilszexulitás, az nem valami felnőttkori perverzio, hanem a gyerekkori szexualítás maradványa. Ezért különösen aljas dolog felnött embereket üldözni, megalázni, megsemmisiteni, lényegében genetikailag ,meghatározott tulajdonságaik alapján.
Nem gondoltam, hogy egyszer ez a két dolog majd ellentmond egymásnak. Ahogy a világon már több ezren, úgy én is megnéztem a Michael Jacksonról, jobban mondva az ő állítólagos szexuális bántalmazásairól szóló négy órás dokumentumfilmet. Nem azért írom, hogy állítólagos mert nem hiszem el, hogy…..