Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Revenge Lóránt

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Végre volt időm rendszerezni építkezésünk eddigi kiadásait, és visszaemlékezni úgy fél évvel ezelőttre, amikor még csak a négyzetméter árakkal számolva tervezgettük a házunk költségeit. Összeadva, rendesen pofán vágott az a 2 millió Ft, aminek csak egy részével kalkuláltunk az építkezés előtt. Ez a…..
Revenge Lóránt 2020.01.02 15:38:51
@Revenge Lóránt:
Sziasztok, Fenti kommentben jelölt blog költözni kényszerült, akit érdekel a Brillbau Kft által képviselt minőség, az itt találhat képeket:
igyepulahazam.blogspot.com/
  Közel 8 hónapja hoztam meg eddigi pályafutásom legnagyobb döntését - elkezdtem építkezni. Gyors döntés volt, nem voltak kétségeim, ha picit is bizonytalan lettem volna, nem vágtam volna bele. Ha nem vagy biztos abban, hogy építkezni akarsz, ne vágj bele, pláne ne generálkivitelező nélkül! Ha Te…..
Ez tűnt az egyik legnehezebb feladatnak. Gondoltam, hogy lesz egy kis tenderezés (vajon ez a szó onnan származik, amire gondolok...?), megszerzem a benyomásokat, mivel mindenképpen korrekt emberrel szeretnék együtt dolgozni. Nem szeretek veszekedni, nehezen viselném, ha állandóan…..