Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ender18

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Épp tegnapi hír, hogy 2018-ban összesen 4 évet késtek a vonatok  idehaza. A MÁV szerint ezzel "a magyar vasúti személyszállítás járatpontossági adatai alapján az európai középmezőnyben foglal helyet." Ettől még a vonatok pontatlansága iszonyú sok bosszúságot okoz sok embernek, néha egészen meglepően…..
Ender18 2019.03.09 10:01:56
@Exploiter:
Baratom
Látom nem megy a magyar nyelv olvasása. Talán ez a gond veled is. Felületes vagy. Ki hozta itt fel hogy állítólag lázad a rendszer ellen??
Babbla
Én azt jeleztem felé hogy azért amiért kellene lazadni azért nem lázad! Talán ertelmezned kellene vagy atolvasnod a dolgokat.
Hozzateszem miről is van itt szó?
Egy balfék gyerek annyira nem volt képes hogy értelmezze az általa megvasarolt jegy adatait és összehasonlítása azt azokkal az adatokkal amik ki voltak téve. De mégis meg akarja magyarázni azt hogy ő nem hibás ebben. Akkor gondolt át ezt újra!!!
Ender18 2019.03.09 09:46:31
@babbaba:
Akkor ugyan mutatkozz már be. Lássuk azokat a fórumokat ahol te előadásokat tartasz.
Tudod valamit nagyon rosszul csinálsz amúgy! Meséld már el nekem pld hogy 2018 júliusában illetve 2018 decemberében milyen törvényeket fogadták el ebben az országba, amik a jogallamisagot semmibe vették, és a hozzád hasonló emberek közül egy sem tiltakozott ezen törvények meghozatala ellen. Sőt még csak fel sem tűnt nektek hogy milyen következményekkel jár az új megfigyelési törvény illetve az új állami cégeket pereben kozremukodő hivatalos személyek kijeloleset szabályzó törvény. És itt a gond. Beszélsz itt nagy szavakat. Ezt csinálod. Azt csinálod. Csak éppen amit kellene csinálnod azt nem csinálod.
Amúgy csak egy idezet: Egy állam akkor lesz jóléti állam ha mindenkire egyformán vonatkozó szigorú törvények vannak. Gondolom tudod kitől származik az idézet, mivel állítólag te előadásokat tartasz. Vajon miről??
Ender18 2019.03.09 09:52:26
@Balfredo Alfredo:
Te most miről is beszélsz?
Méltányosság?
Figyu csak. Ha te pld kereskedő vagy adod a kenyeret, tejet, bármit meltanyossagi alapon??
Nem tudom mit dolgozol.
De ha van lakásod. Lakat benne más meltanyossagi alapon??
Furcsa hogy mikor valakinek sérül a pénztárcája meltanyossagi alapra hivatkozik, de ha neki hivatkoznak meltanyossagi alapra mások akkor ott ő ezt nagy ívben lesza*ja