Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Mafla

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Enikő az orrkarikájával keltette fel az érdeklődésem badoon. Sportos testalkat, barna középhosszú haj, barna szemek, csinos arc. A képen épp kétkezes súlyzóval bicepszezett. Nem volt kigyúrt, vagy groteszkül izmos, nőiesen sportos teste volt, olyan Rubint Rékás. Csak alacsonyabb, olyan 160 centi…..
A sorozatrandizó Szappanopera 2019.03.11 07:36:03
Volt egy 22 éves csaj tinderről (Noémi), aki annyira tipikus, mai huszoneleji csaj, hogy még külön posztot is lusta voltam írni róla. Teljesen átlagos, szőke, kék szem, plázázó kis csaj. Annyi volt, hogy kavartunk három hétig, azaz csak kefélni járt át hozzám. De a végén megpróbált féltékennyé tenni…..
Réka fotóin egy nagyon dögös csaj mosolygott rám, be is jelöltem. Nem sokkal később kiderült, hogy neki is szimpatikus vagyok a képeim alapján, ezért írtam neki. Tizennyolcnak írta magát, és a sminkes képein nagyjából annyinak is tűnt. Persze rákérdeztem, hogy valóban annyi-e, mire igennel felelt.…..
A sorozatrandizó Gazdag exek 2019.01.28 06:34:53
Kinga (25) arca gyönyörű, hatalmas, csillogó kék szemek, fekete haj, nagyon rendben volt. Egyik képen sem volt egyedül, hanem barátnőkkel, de mivel mindig más barátnővel, ezért könnyű volt őt beazonosítani. A csoportos képek meg is adták a beszélgetés alapját. Kibeszéltettem vele a barátnőit. A nők…..