Regisztráció Blogot indítok
Adatok
MATEE

1 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Valahogy ez is kimaradt nekem, amikor anno végigvittem a San Andreast. Küldte: draglide..
Annyi mesterlövészes apropóm van még, hogy simán egy héten át tudnék Snajperről berakni képeket, videókat. Úgyhogy, elő is vettem a raktárból egy klassz videót, amelyet mortor3 küldött nekem. Stella már úgy önmagában kegyetlen undorítóra sikeredett, de amikor holtan a…..
NFBG küldött nekem egy olyan videót, ahol GTA SA közben az MSN bezavart, aztán valami orbitális kábítószertrip látványvilág fogadta. (Nem éltem meg, de ilyennek képzelem el). Ahogy lenni szokott az ilyen zavaroknál, amint az Escape-et megnyomják, a kép helyreáll.Új videó már…..
Legalábbis a Goldenblog zsűri szerint. Köszönöm az elismerést és köszönöm azoknak, akik beneveztek. Bevallom őszintén, el is fejeltettem, hogy van ez a díj. Mondjuk ha tavaly nem nyertem, akkor most miért lett volna másképp? :)A videós díjára azért majd igyekszem gondolni. Az…..
Update: Na, ma töltöttem fel jó sok régi videót, folytatás majd holnap. Sorrend kissé felbomlott, de a többrészes videók összevágásán még ügyködni kell... Jobboldali lista még nincsen aktualizálva, majd egyszerre fogom, ha megvan az összes.Jó hétvégétNem voltam tétlen, a…..
Rossz PC játékok sorozat Update 2008.07.08 17:34:00
1. Youtube visszaírt (el sem hittem), de csak a standard blabla. És mivel visszaeső vagyok (kb 2 éve egyszer már leszedtek egy nagyon felháborítóan durva videómat [Egy 10 mp-es Simpson jelenet, ahol ráadásul a tv-képernőyt filmeztem. Alig lehetett látni valamit, de eleve csak egy hang…..
A héten kaptam egy e-mailt az ORFK/NNI-től... Mivel gyakran szivatnak kedves olvasók hülyeségekkel, azt hittem újra valami vicces embernek a kamu akármilye. Utánajártam a dolognak és teljes sokkomra, úgy tűnik valós az e-mail.Nem nagyon tudtam mi lehet az ok, de most lassan kezd bennem…..
TNA Wrestling TNA 2006.08.23 16:38:00
 TNA Üdv mindenkinek a blogomon!      TNA™                 ..