Regisztráció Blogot indítok
Adatok
CONFUSION OF DA HIGHEST ORDA

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Még akkor is, ha az ember sikeresen beilleszkedett külföldön, egy idő után elkezdhet másként nézni Magyarországra. Ezt kezdte érezni a mai poszt szerzője, Bandirepublic is, akiben a 40-es évei elején elkezdett felértékelődni a haza, a család, a barátok, az anyanyelv szerepe. Dani…..
CONFUSION OF DA HIGHEST ORDA 2019.03.26 17:35:21
@Határátkelő: Ez egészen pontosan az...
Én is befejeztem, nyugi.
CONFUSION OF DA HIGHEST ORDA 2019.03.26 17:28:37
@Határátkelő: Ugyanazt mondom, csak "káromkodó bunkó" bélyege elfogadottabb, mint a libsi véleménybuborékom védelme, mint indok.
Ez a kommentelés náci-kártyája...
A nők helye a konyhában van és tudjanak főzni. A férfiaknak hús, nőknek zöldség való. Csak néhány példa a hétköznapokban is meglévő sztereotípiákról, amik bármikor előkerülhetnek, akár otthon, akár egy étteremben, vagy akkor, amikor a reklámokat nézzük.  A nemi…..
CONFUSION OF DA HIGHEST ORDA 2019.03.08 22:15:33
CONFUSION OF DA HIGHEST ORDA 2019.03.22 19:51:20
@Étteremkritikus: " Azt ugye tudtad, hogy kezdetben a programozók nők voltak és csak akkor lett férfias szakma, amikor keresetté vált és már magas fizetés járt érte?"

Kurvára nem így van.
A programozásnak azon korában, mikor nők végezték, még lyukkártyákat használtak.
A programozás akkor lett betanított kulimelóból jól fizetett menő munka és akkor vették át a férfiak a stafétát, amikor a programozás agyat, értelmet és tervezőkészséget igénylő, komplex feladattá vált.
CONFUSION OF DA HIGHEST ORDA 2019.03.22 21:21:03
@Étteremkritikus:
Ada Lovelace bazdmeg a 19.sz első felében...érted, nincs még számítógép és ami van, azt is egy Babbage és egy Menabrea nevű nevű ember munkájához írt kis fos volt. Nem alkotott semmit, nem hogy ő lenne a legelső programozó. Ember!
"Of all of the misconceptions of Ada Lovelace’s contributions to the history of computing this has got to be one of the worst. Ada Lovelace published, anonymously, one single paper on the subject of Charles Babbage’s Analytical Engine. This paper was a translation from the French of an account of a series of lecture on the Analytical Engine held by Babbage in Turin in 1840 written by a young Italian military engineer Captain Luigi Menabrea. To this translation Ada Lovelace appended a series of somewhat poetic annotation sketching the possible uses of the Analytical Engine."
F: thonyc.wordpress.com/2013/10/08/mary-somerville-was-not-the-first-scientist-and-ada-lovelace-did-not-inspire-the-first-modern-computer/

Grace Hopper meg gyönyörűen megcsinálta az egyik első programnyelvet. Ő, de nem "a nők". Okos nő volt, megérdemli a megbecsülést, de ő csak egy fecske egy soha el nem jövő feminista nyár előtt...

Amit írtam, tökéletes igaz és megáll. Tudom, hogy szeretné a mai világban minden white night és SJW belelátni a nőkbe a világ össze jóságát és eredményét, a gonoszt meg a fehér férfi nyakába varrni, de nem fog menni.
A nők azért nem programoznak, mert többségük hülye hozzá. A férfiaknak is, mellesleg, de a nőknél jóval nagyobb arányban vannak köztük, akik képesek.
Get over it.

(szerencsére a létező legundorítóbb példát nem mondtad, a frequency hoppinghoz kapcsolt, a wifi és a Bluetooth feltalálójának mondott, zsidó pornós Hedy Lamarr-t, aki mindössze mellnagyobbítási tanácsért fordult a valóban zseniális FÉRFI tudóshoz, majd az ő hírnevét használták fel a szabadalom megvédéséhez, de a hülye picsa annyit tudott az egészről, hogy "Hedy was not too clear about how the device worked, but she remembered that she and Anthiel sat down on her living room rug and were using a silver match box with the matches simulating the wiring of the invented ‘thing.’ She said it was lots more fun being scientific than going to the movies.”"
F: patentlawcenter.pli.edu/2011/12/05/the-truth-about-hedy-lamarr/?fbclid=IwAR1_6m9NMYZp4pkEB8gzWQHA4BJiM_zz90VfCpqY-1fYwvz_ixA07kAVj70 )
Bár Orbán Viktor szokásához híven úgy viselkedett pártja felfüggesztése után is, mint aki győztes csatából tér meg, ám vereségének ténye még hívei számára is egyértelmű. Ami fél éve a Sargentini-jelentés elfogadásával elkezdődött az Európai Parlamentben, az most „házon belül” folytatódott, így nem…..
A világ film- és mozirajongó közössége (több millió ember) szereti maga eldönteni, hogy mi tetszik neki és mi nem. Ugyanakkor létezik olyan, hogy közönségsiker, közízlés, jegyeladási rekord, szavazatszám illetve nézettségi csúcs, melyek számokban meghatározható módon jelzik nekünk, hogy a többség…..
CONFUSION OF DA HIGHEST ORDA 2019.03.10 19:56:19
Lillynek már jogosítványa volt automobilra, amikor elhatározta, hogy a nők által még leginkább csak a földről csodált repülőgépet inkább maga szeretné vezetni. ..