Regisztráció Blogot indítok
Adatok
feketeagi97

64 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Politikusokról, világsztárokról és élsportolókról készült kamu videók árasztják el hamarosan az internetet. Olyan minőségben, hogy nem tudhatjuk, mikor hihetünk a szemünknek...
Az utazás egyre több társadalmi réteg számára válik elérhetővé az olcsó repülőjegyek és olcsó szállások megjelenésével. Talán már te is sok helyen jártál, családdal vagy barátokkal, és kezded megunni a szokásos városnézős napi rutint. Tedd izgalmasabbá az utazást; íme néhány új kaland, amit érdemes…..
Újabb hasznos applikáció látott napvilágot, aminek köszönhetően már 30 ember életét sikerült megmenteni, legutóbb egy esztergomi buszmegállóban rosszul lett férfit. Mi is az a Szív City? "A Szív City egy virtuális közösség, melynek önkéntes tagjai készek megmenteni a keringésleállás (a hirtelen…..
Annyi mindent tanulmányoznak ma a tudósok; bizony, még a boldogságot is! A World Happiness Report jelentése szerint a boldogságszint rangsorában Magyarország 2012-ben a 110. helyen állt, 2018-ra pedig már a 69. helyet foglalta el a listán. Itthon az ELTE PPK Pozitív Pszichológia Kutatócsoportja már…..
Az, hogy korán fekvő-korán kelő pacsirta, vagy későn fekvő-későn kelő bagoly leszel, nem választás kérdése- a génjeidbe van kódolva. Egy 2017-es amerikai kutatás bizonyította be, hogy az éjjeli baglyok valójában nem lustábbak a kora reggel már erejük teljében lévő társaiknál, pusztán a biológiai…..
Szeptembertől indul az új színházi évad! Ne csak a Netflix vagy az HBO GO előfizetésekre költsd a pénzed; ideje venned egy színházbérletet! De miért is jó színházba járni? Mit tud a színház, amit a sorozatok nem? A sorozatokat sem kell alábecsülni; az alábbi felsorolásból van, amire azok is…..
Alapvetően lakást és autót szoktunk bérelni, zarándokot, feleséget, háziállatot vagy gyászoló tömeget nem igazán. Pedig erre is van lehetőség, sőt!  Világunk egyre inkább elmagányosodik. Hiába élünk egyre többen ezen a bolygón, és hiába érhetjük el barátainkat pár kattintással, a valódi személyes…..
A fogyatékossággal élő emberek sokszor csak visszautasítással találkoznak, amikor párt keresnek. Hiába próbálkoznak éveken át a társkeresőkön, és beszélgetnek jókat, amint kiderül a fogyatékosságuk, a másik fél szinte azonnal felszívódik. Még úgy is nehéz párt találni, ha az ember csak minimálisan…..
Kurt Hugo Schneider mindenből képes zenét csinálni. Azonfelül, hogy rengeteg hangszeren játszik (ami már önmagában is nagy tehetségre vall), Kurt képes bármiből hangszert varázsolni, legyen az egy bicikli, egy autó, kólás üvegek, vagy egy ceruza. És a végeredmény mindig megdöbbentően jó! Nem…..
Gary Chapman Az öt szeretetnyelv című könyvéről mindenki hallott már. Aki olvasta könyveit, szinte biztos, hogy motivált lett abban, hogy megtanulja szerettei szeretetnyelvén kifejezni az érzéseit. Már csak egy kérdés maradt: hogyan ismerhetem fel szeretteim szeretetnyelvét? Persze, a…..
Stresszesen indul a reggel, a napi teendőidre koncentrálsz. Rohansz a metróhoz, és felfelé is sietősre vennéd, mikor döntési helyzet elé kerülsz: a mozgólépcsőn vagy a lépcsőn haladj tovább. Az emberek többsége rendre a kényelmesebb megoldást választja, hacsak a testmozgás élményét nem teszi valami…..
Te gondoltál arra, miközben a kádban ücsörögtél egy hosszú, dolgos nap után, hogy inkább abból kellene élned, hogy eladod a fürdővizedet? Nem? Én sem! Egy Insta-sztár viszont igen, és három nap alatt 4,5 millió forintnak megfelelő összeget keresett vele. Ez az influenszer-jelenség egyik legsötétebb…..
És nem csak az életkedvet űzi el, hanem megfoszt minden örömünktől! Itt az ideje, hogy felhagyjunk az összehasonlítgatás kedvelt módszerével, és a panaszkodással, mert így még a jó dolgokat sem fogjuk tudni élvezni az életben! "Ha csak arra figyelsz, ami hiányzik, arra, hogy mi nincs, ami pedig…..
Az elmúlt évtizedek rohamos technológiai fejlődése rengeteg tekintetben tette felgyorsulttá életünket. A most, a rögtön, az azonnal kulcsszavakká váltak, a várakozástól elszoktunk. Ahol és amiben nem tudnak ennek megfelelni, az mind idejétmúlt, elavult, ósdi. De ettől még nem fog gyorsabban forogni…..
Ha egzotikusabb vidékekre utazunk, gyakran láthatjuk, hogy ősz halántékú férfiak fiatal ázsiai nőkkel, jómódú fehér hölgyek pedig szálas izmú, afrikai férfiakkal múlatják az időt. Bangkok vagy Amszterdam? Egyszeri alkalom, rendszeres utazások, vagy „három hónap múlva esküvő” a zöldkártyáért? A…..
Lassan nincs olyan ember, aki ne hallott volna az El Camino zarándokútról, vagy magyar nevén a Szent Jakab útról. Valószínűleg mindannyiunknak van olyan ismerőse, aki tervezi, hogy végigjárja az utat. Mégis, miért olyan népszerű ez a zarándoklat? Miért éri meg több száz kilométert legyalogolni? Mit…..
A fiatal német férfi videóit már több millión látták, nem véletlenül; ha egy jót akarsz nevetni, mindenképpen nézd meg őket! Der Schulte nevű felhasználó videói abban segítenek nekünk, hogyan tanuljunk meg bármilyen nyelvet, csupán 3 lépésben. Ez nem valami kamu Google-hirdetés; a Youtuber a…..
A könyvek fölött görnyedve, évszámokat magolva nem biztos, hogy megszeretjük a történelmet, hiába rejt sok érdekességet. Ráadásul mivel ezek az események több száz, hanem több ezer éve történtek, jogosan tehetjük fel a kérdést; mi közöm van ezekhez? Olyan távolinak tűnnek, mintha nem is ezen a…..
Művészetnek számít-e még a fotózás? - teszik fel sokan a kérdést. Manapság, az okostelefonok tulajdonában bárki készíthet jó képeket, nem kell hozzá különösebb tehetség. De egy kép nem feltétlen attól lesz szép vagy érdekes, hogy milyenek rajta a színek, vagy, hogy hány pixeles kamerával…..
Ismerjük azokat az embereket, akik nehéz időkben is tartják magukat. Akik egy konfliktusban meg sem rezdülnek, akiken nem látszik, hogy gyengék lennének. Sokan mérgesek magukra, ha kiderül róluk az esendőségük, gyengeségük. Azt gondolják, bírniuk kellett volna. Pedig, aki mindig tartja magát, az…..
Hogyan fogj ki egy, az igényeidnek megfelelő albérletet? Hogyan ne érjenek meglepetések? Mik azok a szempontok, amire különösen érdemes figyelni a bérleti szerződés megkötésekor? Hol van az ingatlan? Könnyű elcsábulni egy alacsony áron hirdetett ajánlatnak, ám a végleges döntés előtt érdemes…..
Egészségesnek akkor mondhatunk egy párkapcsolatot, ha mindkét félnek lehetősége van kifejezni az érzéseit, legyen azok pozitívak vagy negatívak. Habár a negatív érzések kifejezése legtöbbször konfliktussal társul, fontos megtanulni, hogyan kezeljük őket megfelelően. Íme néhány tipp, hogy mire…..
Ha azt gondoljuk, hogy Magyarországon csak Budapest és a Balaton említésre méltó, nagyon tévedünk! Rengeteg természeti kincs és ember alkotta építmény tud elkápráztatni minket itthon is. Íme öt különleges látnivaló, ami bizonyítja, hogy nem csak külföldön érdemes nyaralni!..
Sokan álmodoztunk gyerekkorunkban arról, hogy milyen lesz, amikor szívünk választottja egy szép napon előhúzza zsebéből azt a bizonyos gyűrűt, amivel megkér egy életen át tartó közös útra. Ezzel szemben sok afrikai és ázsiai országban működik a kényszerházasság intézménye, ami különösen sújtja a…..
Az örök kérdés, amiről mindenki máshogy vélekedik: létezik-e barátság ellenkező neműek között? Sokan kutattak már a témában, úgyhogy ideje beszámolni az eredményekről! Személy szerint mindig úgy gondoltam, hogy haveri, lazább kapcsolat természetesen létezhet fiúk és lányok között, de egy valóban…..