Regisztráció Blogot indítok
Adatok
don ciccio

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kérem, forduljanak el egy kicsit, míg szabálysértően lehajtok az úttestre! Vigyorognak a rendőrök, akárcsak én. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
Fogalmunk sincs, pontosan mi történt ma reggel a Budai rakparton, amikor Varga Endre kerékpárjával át akart kelni egy kereszteződésnél. Az eddig mintegy hatezer Facebook-felhasználó által megosztott üzenetében ugyanis azt írja, egy szürke Suzuki Swift, melynek rendszáma 666-ra…..
don ciccio 2012.09.05 22:22:13
@Tronik: az utakon nem veszem észre. szabályosan közlekedek. megyek az út szélén,és az önkéntesrendőrök mögülem rám dudálnak,aztán jobb esetben csak anyáznak,rosszabb esetben rám húzzák a kocsijukat. mindez vidéken,nem főúton. szóval van még mit tanulni. konkrét példát is tudok: ez a tavasszal történt meg velem. Őrbottyán,és Vácrátót között 1 pilóta 2x is eljátszotta velem a leszoritósdit. nincs kerékpárút azon a szakaszon sehol. nem is főút. rajtunk kívül senki nem volt az úton,de akkora nagynak képzelte a fos 3 ajtósát,h meg kellett mutatnia nekem az erejét. se tanú,se rendszám. semmi. próbáltam nem meghalni. az a gond,h 1x tényleg ottmaradok 1 ilyen szituban az ilyen hülyék miatt. kb 20 éve tekerek. versenyeztem is,szóval nem vagyok rutintalan. a Millenárisra kellett bejárnom naponta az edzésekre. van a fővárosi közlekedésről is tapasztalatom. minden esetre régen sokkal kevesebb volt az önkéntesseriff.
Michael Schumachernek hét Formula-1 világbajnoki címen kellett túlesnie, hogy rájöjjön arra, mennyivel izgalmasabb a motorozás, mint a négy keréken való körözés. Hétről hétre jönnek az új információk, egyszer a Ten Kate Hondát hajtja, máskor a szupertitkos BMW S1000RR-en…..
  Hónapok óta megy a disputa. Lesz-e magyar motor, álmodhatunk-e arról, hogy olyan kétkerekű áll a garázsban, ami itt, határainkon belült készült? Átkozzuk a komcsikat, hogy elhajtották anno a Yamahát, figyeljük Mázló Imrét, hogy képes-e életet lehelni a Pannóniába.…..