Regisztráció Blogot indítok
Adatok
csíkágó

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nagy Zoltán volt az első olyan bátor ex-szcientológus, aki 2006-ban nyíltan, arcát és nevét vállalva szembeszállt a szcientológiával (például itt: Magánbeszélgetés Juszt Lászlóval a szcientológiáról - ATV, 2006. 07. 13). Kör e-mailben magyarázta el a többi szcientológusnak, hogy mi a probléma az…..
csíkágó 2019.03.06 10:21:38
@Laci12:

Xenu nem egy kártya, hanem LRH agyszüleménye, csilliókba kerülő OT III-as anyag, de ezt te is pontosan tudod. Amikor az RTC nem rágalmazás, hanem szerőzi jogsértés miatt támadta Fishmant - aki először nyilvánosságra hozta - azzal hivatalosan is elismertétek, hogy valós, szóval kár próbálkoznod tagadással. Egyébként pedig a Youtube-on meghallgatható személyesen LRH előadásában is.

Xenu azért jó hivatkozási alap, mert bárki számára érthetően bemutatja, hogy miért irgalmatlan marhaság a szcientológia és mi történik akkor, ha egy Z kategóriás sci-fi író egy nap arra ébred:

"Writing for a penny a word is ridiculous. If a man really wants to make a million dollars, the best way would be to start his own religion." (LRH, 1948)

Ebben a konkrét esetben azért citáltam ide Xenut, mert te, sokak többszöri kérdésere se voltál hajlandó elárulni, hogy kit sejtesz Zoltán hátterében, ezért én bátorkodtam feltételezni, hogy hithű szcientológusként, - LRH tanításait követve - csakis egy valakire célozgathatsz, mégpedig Xenura, hisz nincs nála nagyobb ellensége a szcientológiának.

Picit furcsállom is, hogy LRH szavait most valami nevetséges, "lejárt kártya"-ként degradálod le itt mindenki előtt, de hát erről majd elbeszélgetsz az etika tiszttel.
csíkágó 2019.03.06 10:23:15
@Gyaloghuszár: Köszönöm. :)