Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mintszentkálla

0 bejegyzést írt és 21 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Több tízezer embert várnak arra a demonstrációra, amelyet szeptember 18-án tartanak a budapesti Műegyetem rakparton a Zöld Pardon megmentéséért. A tüntetésen a magyar könnyűzenei élet szereplői is színpadra lépnek, hogy tiltakozzanak a szórakozóhely bezárása ellen. A…..
A Budapesti Közlekedési Központ szerdán váratlanul bejelentette, 2011. július 15-étől újonnan kialakított kerékpáros nyomon közlekedhetnek a kerékpárosok a Margit híd északi és déli szélső forgalmi sávjában. A kerékpáros piktogramokat 14-én éjszaka festik fel az úttestre.…..
mintszentkálla 2011.07.13 15:22:58
@j'en ai fair any stone: Hűlye vagy? Ilyen épeszű ötletet vársz ezektől? A lopáson jár az eszük, nem azon, mi jó a népnek. Rajtuk kívül mindenki másnak eszébe jutott
Az ígéret szép szó, és ugye a szó elszáll... Egy nem is olyan régi írásos emlék 2010 áprilisából: A Fidesz megőrzi a nyugdíjak értékét és megvédi a nyugdíjpénztárakat. Nem magyaráznánk túl, de itt határozottan többes számról van szó, nem az Egy és Oszthatatlan és…..
mintszentkálla 2010.11.25 19:16:08
@búbánat: Már most 1:3???!!! És még csak most kezdődik. Mi lesz itt késöbb????!!!! Jobb lenne jól meghülyülni, úgy is ezt szeretnék, és akkor semmi nem fog fájni. Persze ezt a nem fog fájni szöveget sem jó idézgetni, mert ezzel is kábított már minket egy hülye.
Autókkal foglalják el az alig néhány hetes kiskörúti kerékpárutat parkolópárti aktivisták, akik a sáv visszavételéért hirdetettek demonstrációt. Az Empamo az autósoknak követeli a teljes útfelületet, bár azt állítja, hogy a rendezvény nem a kerékpárosok ellen szól. A…..
mintszentkálla 2009.12.10 15:06:48
@csumpika1: Csumpi! Most nem a vidékről van szó, hanem Budapestről, de ez ne zavarjon!
mintszentkálla 2009.12.10 15:09:48
@looksha: meg az élethez.
mintszentkálla 2009.12.10 15:16:32
@csumpika1: Ez jó időben is kevés embernek sikerül, hát még a rosszban. Persze az az igazság, hogy az emberek ellenérzései onnan gyökeredzik, hogy, amit a kerékpárosok az utcákon művelnek, az még az autósokét is übereli. Még egyszer leírom. A bringásokra az a jellemző, amit a Margit-híd gyalogos járdáján lehetett tapasztalni, rendőr leszállít, tolja 10 métert, majd visszaszáll, és had szóljon. Szinte közhely, hogy a piros lámpa az csak egy opció, vagy megáll, vagy nem. A kerékpár sáv mit változtat a kerékpárosok hozzáállásán? Itt sem áll meg, ott sem. A kerékpárosra nem vonatkozik a KRESZ, leginkább nem is ismerik, vagy úgy csinálnak, de anyázásban világbajnokok.
Gondoltuk fabrikálunk egy rövid hírt abból, hogy a Sláger Rádió műsorvezetője, Bochkor Gábor ma reggel betelefonált a Danubius Reggeli Piritós című élő műsorába. De mit mondott? - bizonytalanodtunk el netes forrásainkat olvasva. A Figyelőnet ugyanis így idézi fel a…..
Tulajdonképpen hiányozni fog Verebes István, ahogy két tuja mögül szuszogva kérdez valamit, hogy aztán meg is válaszolja. Vagy Lakat T Károly, ahogy gyöngyöző homlokkal szerelmet vall Szekeres Imrének egy irdatlan méretű plazmatévé árnyékában. A Napkelte a rendszerváltás…..
mintszentkálla 2009.09.26 13:10:09
@kermi: Na, ebben igazad van, de nagyon, nagyon kéne egy európai baloldali párt, de NINCS!!! Ez kiderült, de sajna, így állunk a jobbal is. Persze szavazni kéne, de kire? Itt már mindenki lejáratta magát, és a gatyáját jó vastagon bekente ragasztóval. Itt senki nem vonja le a tanulságokat és húz el a csába, hanem van az a pénz, amiért, a vastag bőrpofával marad, legfeljebb színt vált, és hazudik tovább.
mintszentkálla 2009.09.26 13:28:11
@kermi: Talán, attól, hogy ha valaki valami „csacsiságot” elkövet, akkor annak vannak személyi konzekvenciái is. De nálunk semminek nincs, van, aki 1 megnyert választás után kettőt elvesztett, van, akinek a titkos beszéde derül ki, és ezek után ezek az urak mentek? Nem. Te ezt el tudnád képzelni, mondjuk tőlünk nyugatabbra? Én nem.
mintszentkálla 2009.09.26 13:51:12
@kermi:Látod kermi, ebben is igazad van, csak az a bibi, Viktor senkit nem enged a maga emberei közül sem közel a tűzhöz, mert, akkor neki vége, pedig lennénk egy páran ebben az országban, akik kíváncsiak lennénk Kósa Lajosra, ha már a Fidesz, mert reálisan nézve ki más nyerné a következő választást.
Kedden már nem került adásba A tévé ügyvédje és a port.hu szerint két hétig még nem is fog. Az ok az lehet, hogy a köztévétől a jövő évi költségvetés tervezete elvonna 7 milliárd forintot, azaz a büdzsé egynegyedét, továbbá meghiúsult a tervezett beruházási…..