Regisztráció Blogot indítok
Adatok
viktor1983

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sziasztok! Pár nappal ezelőtt állásinterjún voltam az egyik mobilszolgáltató cégnél. Kiderült a helyszínen, hogy 2 órát kell ott lenni, és ez csak az első forduló. Bemutatkozással kellett kezdeni, a többiek előtt,több, mint tízen voltunk. Majd következett 5!!!! teszt: - Az…..
Sziasztok! Jajj hulla fáradt vagyok, ez a Sabbat hihetetlen durva, na de kezdem az elején. Ugye szerdán volt a szabadnapunk Sziszivel. Kb 9.30 körül sikerült fölkelni, elkészültünk, megreggeliztünk, mert Andiék tettek el nekünk reggelit. A reggeli után elkezdtünk biciklit kutatni,…..
Kezdek határtalanul jól szórakozni, ez a milliókba kerülő önigazolás arról, hogy a pc azért jobb, mert olcsóbb, valami remek kísérleti projektnek tűnik. Főleg, amikor a videóvágó csaj azért nem vesz MacBook Prót, mert kétezer dollárért csak két gigabájt memóriát kap bele…..
A MÁV Start kiterjesztette internetes jegyvásárlási rendszerét a mobiltelefonokra is. Nem valamilyen teljesen új szolgáltatásról van tehát szó, hanem arról, hogy azokon a mobilokon, amelyeken lehet interneten böngészni, mostantól használható a webes jegyvásárlás. Persze érdemes…..
viktor1983 2009.02.19 18:54:54
@Rejtélyes: kiveve, ha az eddig alkalmazott rendszer / banki fizetooldal nem volt kompatibilis a mobil bongeszokkel...