Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Wolowitz

6 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Május 16.-án vasárnap kora reggel 67 éves korában gyomorrákban elhunyt a heavy metál nagyapja, az igazi bólogatós metál megalkotója, az ördögvilla „feltalálója”, az első igazi Rock Ikon, Ronnie James Dio. (meglepő módon nem találtuk a nevét a Rock ’N’ Roll…..
Ha sok zenét hallgat az ember, önkéntelenül is megfogalmazódik magában (legalábbis bennünk) a gondolat, hogy esetleg más stílusban mennyivel jobban szólna az aktuális énekes, vagy egyszerűen csak még jobbra is képes lenne, ha akarna. Ez persze nem mindegyikükre igaz, viszont…..
Hosszú csend után – mely éppen az orvosi poszt után ütött be – megnyugtatnék mindenkit, hogy egyrészt nem estem a H1N1 áldozatául, másrészt intenzív otthonmaradással kibekkeltem az amerikai egészségügy szponzorálásának opcióját is. A holiday feeling lassan…..
Wolowitz 2009.11.16 01:11:40
@jg854: Kár hogy videót nem mellékeltek hozzá:P:D
A Blog visszatért sírjából a „Teremtő” és segítőinek jóvoltából, mint Dean Winchester a Supernatural-ben! Ezen „Új korszakból” sem hiányozhatnak, nem hagyhatjuk a nosztalgia enyészetére a jól bevált csapatismertetőket, úgyhogy hosszú idő után ismét…..
2008 nyarán felröppent a hír, hogy az AC/DC 18 év után kis hazánkba vezeti a feszültséget. Naponta néztem az oldalakat mikor válik mindez biztossá, hol, mikor lesz, a mennyiért annyira nem is érdekelt, mondván többet valószínűleg nem jönnek hozzánk. Végül igazzá vált:…..
A téli álomból felocsúdva kissé bambán eszméltünk, hogy a fejlécen már erősen megkopott a dicső Rock N’ Roll felirat. Fejvesztve rohantunk ki a fészerbe, hogy kikaparjunk valamit a félretett ötletek közül a vastag porréteg alól. Gondoltuk kicsit megkésve, de itt is…..
Nagy örömünkre szolgál, hogy ígéretünkhöz híven értesíthetjük rochallgató társainkat: kikerült az internetes letöltőoldalak virtuális polcaira a Metallica legújabb albuma Death Magnetic címmel. Nagy kíváncsisággal vártuk már az új album megjelenését a meglepő és…..