Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Baldwyn

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Belsőség Heti merítés 2014.12.14 09:22:43
Néhány GTV-ből leszűrt tapasztalataim laza halmaza Hitemre mondom, hogy NINCS SOK MŰSZAKI PROBLÉMA AZ AUTÓVAL!!! Akkor se, ha régi Alfánál ez sok szakértő kollega számára abszolút hihetetlen. Na persze én is csak a hatodik ilyen autómra mondok ilyet, az elsővel (másodikkal,…..
Csíkszeredában sétáltam a szépen gatyába rázott főutcán. A kisváros megmutatta a világnak, pontosabban az arra kíváncsiaknak, hogy: Lám, itt is lehet egy szép, rendes sétálóutcát csinálni! S ahogy az egy sétálóutcában illik, van ott olasz kávézó is. Évek teltek el, már…..
Baldwyn 2014.10.23 17:16:49
A világ nagyvárosai között sokféleképpen lehet sorrendet felállítani: legkisebb, legnagyobb, legdélibb, legészakibb, stb. Az egyik ilyen szempontok szerint lehet a leg, másik úgy..... néhány "leg" a nagyvilágból! Ha nem számoljuk az agglomerációt, akkor a világ legnépesebb…..
Haszontalan, vélhetőleg használhatatlan, de bizonyosan gagyi ajándékötletek 1874-ből. A legtöbb tárgy a megfizethető, de nem filléres áru kategóriájába esik. Talán csak a méregdrágán árusított működő gőzgép-modell lóg ki ebből a sorból, amelynek bevallom ma is tudnék…..
Baldwyn 2012.12.22 20:10:15
@Gyurma73: Osztrák-magyar forint volt akkor, váltópénze a krajcár. 1 forint = 100 krajcár.
A toronyóra elütötte az éjfelet, ez itt a viccóra. Köszöntsük hangos tapssal Bencze Attilát, a magyarságunkat mint muraközit meglovagló erdélyi spammer-költőt, aki ki tudja, hány anyországbeli postaládát fertőzött meg a hajtás után olvasható reklámlevelével. Hogy kivel is…..
Baldwyn 2010.09.02 06:23:51
@twollah / bRoKEn hOPe, sUppLeX: És tényleg, beletrafáltál: Székely szarta a magyart!!!
Csatlakozás     Pár évvel ezelőtt egy munkaközvetítőn keresztül egy skót szállodába housekeeper-nek mentem. A közvetítői díj 350 Font volt,a velük aláírt szerződés nagyjából 90 %-ban nem teljesült. Talán az egyetlen biztos pont a minimál órabér volt. A…..
Baldwyn 2010.08.14 10:54:12
A Gubacsi utat nem a szép környék miatt szeretjük, hanem mert annyira elhanyagolt, hogy a többség inkább elkerüli és menekülőútnak tökéletesen alkalmas. Villamos is halad rajta, szakaszonként változó módon vezetnek a sínek, nehogy egyszerű legyen a helyzet. Az biztosan mindenki…..
Baldwyn 2010.07.26 19:02:11
@Mityu: Kérdésedre a válasz: természetesen nem. Csak az volt a célom, hogy megmutassam, a román KRESZ engedélyezi adott esetben a villamos balról történő előzését, tehát az a "tényállás", amit a poszt írója "fennforgatott", egy határral keletebbre már szabályosnak minősül. Hogy melyik szabályozás életszerűbb, betarthatóbb, az már nem e komment tárgykörébe tartozik.
@107!: Azért valld be, hogy ilyen képet tetszőleges hétköznapokon akár a Könyves Kálmán - Gyáli úti felüljáró (Nagykőrösi) kereszteződés környékén is jó eséllyel készíthet bárki :)
Tollner József tanárt, a pátyi önkormányzat képviselőjét, aki faluja sorsát szívén viselve becsületesen küzd a pátyi ingatlanpanama ellen, nemrég kampányszerűen rágalmazni kezdte a pátyi ingatlanmaffia hazugságokat terjesztő névtelen szórólapok bevetésével. Minden jó…..
A mérnökpalánták egyik legnagyobb játszótere a Shell Eco-marathon, amelynek európai versenyén rövidesen három magyar csapat is megmérettetik. Ez a gombamód szaporodó alternatív építőszeánszok egyik öregapja is, az idén rendezik a 26 dzsemborit, ezúttal a keletnémet Lausitzban.…..
Az alanti levelet annak illusztrálására posztolom be, hogy milyen mély hatással van a fogyasztók pszichéjére a politikai dobverés, például az állandósult kampánycigányozás. Norbinak a drogériában látott, teljesen köznapi élőslödőirtó csomagolásáról is AZ jutott eszébe.…..
Mindenről a férfiak tehetnek, ezt egy újabb történettel tudjuk alátámasztani, de örülünk neki, mert a nőket meg kell becsülni, igenis figyelni kell, mit vesznek fel, ha új a smink. Tenyéren hordozni, meg ilyenek. Megéri. A férfiak az evolúciótól adottan a világ és a létezés…..