Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Zukunft

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az Európai Unió és a határátkelés természetéből fakad egyfajta állandó mozgás, ami azt jelenti, hogy sem a külföldre költözés, sem a hazatérés nem feltétlenül végleges és megmásíthatatlan döntés. Ennek példája Dini története, aki Londonból költözött vissza…..
Zukunft 2019.03.01 17:26:45
@Buchhalter: Nàlad a pont,respekt.
Zukunft 2019.03.02 08:09:43
@Herr Géza: Először is a fèlreolvasàsom miatt az èrintetteket megkövetem,mert tudni kell a hibàkat beismerni,(sajnos nem rendelkezik mindenki olyan kitűnő adottsàgokkal mint te:D:D:D) abbol lehet tanulni,van akiből ez a tulajdonsàg a jelleme miatt hiànyzik. Az, hogy hülyesègeket irkàlsz össze az kèzzelfoghatò.Buchhalter irta, hogy kètelkedik a mèrnöki diplomàdban aminek a lète vagy nem lète jelen esetben teljesen màsodlagos, mert az iskolai vègzettsèg foka/minősège nem egyenlő az inteligencia meglètèvel,mellèkesen nem szoktam leereszkedni szemèlyeskedèsig, de 37 èv kintlèt utàn ha mèrnökkènt (bàrmit is takar)az volt a feladatod,hogy Magyar èrdekeltsègű cègnèl "magyar kiküldött státuszú fiúk számára a szállásszerzés"akkor az ne haragudj tovàbbi hozzàfűznivalòt nem igènyel.Èn nem vagyok mèrnök, csak 20 èv gèpipari/vegyipari/petrolkèmiai területen szerzett tapasztalattal,32 minősìtèssel ès egy üzemvezetői műszaki tovàbbkèpzèssel rendelkezem,utòbbit köszönöm cègemnek mert ők fizettèk. Viszont a munkànk soràn adòdò problèmàkkal kapcsolatban rendszeresen kèrik ki nàlunk a vèlemènyemet ès/vagy megoldàsi javaslatomat mèrnökök akik valòdi èrtèkes munkàt ès tervezèsi feladatot ellàtò emberek ,respekt nekik mert tènyleg nagyon jòk. DE ha megakadnak nem restek ès nagykèpűek segìtsèget/tanàcsot kèrni, tudod ezt hìvjàk innovatìv együttműködèsnek mert ez visszafelè is ìgy működik. Ùgyhogy öreg ha rajtam akarsz fogàst talàlni az nem fog összejönni mert èn mindig őszinte ès egyenes vagyok tudod èn ezt kaptam ùtravalòul otthonrol.
Ès lazits egy kicsit engedd el azt a görcsös mindenkinek megmondom a tutit mert èn okosabb/jobb/tapasztaltabb/gazdagabb/mindenki vetit aki megtalàlta a szàmìtàsàt bàrhol èl akàr otthon Etc...etc...vagyok mert előbb utòbb megbetegìt,fogadd el,hogy a vilàg nem csak a te àllàspondod/tapasztalatod alapjàn működik,jòt tesz hidd el tudom miről beszèlek ;) egyèbkènt màs körülmènyek között szìvesen beszèlgetnèk/vitàznèk veled mert nem gondolom,hogy kamus vagy buta vagy csak a vilàg elhùzott melletted ès amig ezt nem ismered fel magadban addig minden megkezdett beszèlgetèsed tènyismeret/ès szemèlyes ismeretsèg hìjàn szemèlyeskedèsbe fordul.
De mennem kell mert eligèrkeztem pecàzni ès bogràcsozni. Szèp napot mindenkinek.
Zukunft 2019.03.03 10:55:14
@adg: :D:D:D