Regisztráció Blogot indítok
Adatok
csakegysenki

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Megkérdeztük a prominens magyar sörbloggereket, kommentátorokat és boltosokat, hogy szerintük melyik a legjobb magyar kézműves sör. A válaszokat egy az egyben közöljük. (A képen két magyar sörblogger látható a legnagyobb pesti sörgyár udvarán)Duchemin: Black RoseFőzdevadász:…..
Már megint itt vagyunk, és itt vagy te is!Caesar Junior2x-es anyuka, feleség, és családjaDr. SzerelemDr. SintérSzelebriti Fotosop ArtistaAndré AngyalaiKomoly nézésNyár Ha október 4.-én szürke hétfőre ébrednétek…akkor is van remény! Hétfőn este az Arénában az…..
Két napja annak ellenére védtem meg egy orbitális baromsággal szemben a kerékpárosokat, hogy nekem nincsen biciklim és legtöbbször autóval közlekedem. Normális esetben mindezek mellett semmi bajom a más járművel, szabályosan közlekedőkkel. Még magával a Critical Mass…..
Sörjárőr Sugár Bowling Pub 2009.04.14 11:55:00
Név:Sugár Bowling PubCím:BudapestXIV. ker., Örs Vezér tér 24., a Sugár üzletház épületében, az emeletenNyitvatartás:H-Cs: 16-24P: 15-01Sz: 10-01V: 10-24Csapolt:Stella 4 dl 520 FtBorsodi 480 FtHelyiség, kat.:Nagy bowling- és biliárdparadicsom, tíz pályával, ahol hat körasztal is…..
    Néha csak becsukom a szemem és repülök... repülök a lenyugvó Nap egén, repülök az álmaimban... elképzelem amint hallom a sirályok messzi hangját és nézem a susogó tengert.  A gyönyörű horizonton lassan lenyugszik a Nap és narancsvörös, meleg…..
Bubba, a kis pupák... Változás 2008.07.02 15:14:00
Rendben.   Sokat gondolkoztam és igaz a mondás... butaság olyan szekér után futni, ami meg sem áll meg hogy felvegyen.   Szeretem, de már tudom hogy így sosem fogom elérni azt amit szeretnék.  Lehet hogy amúgy sem de ez akkor sem megoldás, ebből…..
   Le ecseteltem a festékpöttyöt.  Meg a hátsó lökhárítón lévő karcolásokat is.  Már akkor is ott voltak az autón amikor megvettem.  Arra jó volt, hogy koncentrálhattam valamire.  Persze egész nap megállás nélkül rajta zakatol az agyam.  …..
Istenem... ma puszi közben megsímogatta az arcom... :oEgész hazafelé úton a felhők között jártam :)))Megsímogatta az arcom... igen, az én arcom!  A kezével!  Igen!Igen :))) ..
csakegysenki 2008.07.01 18:53:46