Regisztráció Blogot indítok
Adatok
BathoB

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Most, hogy Bayer Zsolt leszögezte, miszerint az, aki nem érti meg eszmetársai hívó szavát, egy „szerencsétlen, nyomorult, rohadt kis proli”, nézzünk meg egy történetet arról, hogy mire képes ez a népség.  A gdański és gdyniai hajógyárakban robotoló proli, valljuk be, nem volt egy elvont…..
BathoB 2019.03.05 09:57:54
@CleanYourRoom: Akik egy kágábés tiszt lefizetett/megzsarolt putyini ügynökei hazánk vezetésében? Nyilván azokra az internacionalista hazaáruló férgekre célzol.
Akár csak egy háborús film. Először megszólaltak a szirénák, majd egyre jobban hallhatóvá váltak a repülőgépek motorhangjai. Az emberek menekülni kezdtek, majd a süvítő bombákat robbanások követték. Néhány perc múlva pedig már csak a szálló por, kigyulladt épületek, és romok maradtak Szombathelyen.…..
BathoB 2019.03.05 08:57:33
@MAXVAL bircaman közíró: Arra bezzeg nem válaszolsz sztálinista ügynök, hogy is állnak a szovjet gazdáiddal ezek a háborús bűnök. Amik valóban azok, szemben a Nyugat védekező háborúival, Hitler legyőzésével.
Két székely járja az erdőt, egyszer csak brummogást hallanak a málnásból. Nosza fogja az egyik, kitépi a zsákjából a futócipőt, és elkezdi felrángatni a lábára. - Megőrülték komám, minek az? A medve úgyis gyorsabb nálad! - No! Hát nem is a medvét kell lefutnom, csak téged!  Ez a vicc jut…..
BathoB 2019.03.03 11:06:09
@dunántúli gyerek: Mit keres a poszt a címlapon? Jellemzően cinikus kérdés, amikor arról szól, hogyan lett és marad hazánk "kétharmados" uralkodója Putyin ügynöke.
Tényleg "mellékes".