Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Laci12

0 bejegyzést írt és 93 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Előzmények: Új magyar leleplező könyv a szcientológiáról - Dudás Diána: Az én szcientológia sztorim Az eddigi fogadtatás Összességében annyit tudok mondani, hogy szépen fogy „Az én szcientológia sztorim” és nagyon pozitívak az eddigi visszajelzések (megmondom őszintén, tudtam, hogy jó a könyv, de…..
Laci12 2019.05.08 14:28:14
@norbert79:

Te irtad:
Te egy Instagram profilból akarsz bárkinek az életére következtetni?
Válaszom:
Valaki más is használja talán a norbert79 profilt?

norbert792019.03.22. 12:00:16
Nos egyértelműen ez a könyv nem a szcientológiáról szól, kedves Diána erősen nyomatja magát mindenhol, nyavajás Instagramon is tolódik arcomba a reklámja. Ez a könyv Diána saját önmarketingje, a szcientológiában eltöltött idő is szerintem üzleti kapcsolatok építéséről szólt, de miután rájött, hogy bent nem megy semmire, a látványos távozása is jó reklám, mert az az idő is eszköz a kezében. Ne legyen illúziótok, Diána kőkemény s könyörtelen üzletasszony, s mindent megszerez magának, amit meg akar. Kár ezért...

norbert792019.03.22. 18:09:40
@Laci12: Laci, te még a kérdésemre se voltál a mai napig képes egy választ se adni, szóval ismét felteszem az auditálási kérdést: te miért vagy itt?
Laci12 2019.05.08 18:35:42
@Reformer:

Írtad:
először kétségbe vontad, hogy létezik; aztán "hazudott"; aztán alacsonyabb tónusú lett, mint az egyházban volt; a fejéhez vágtad, hogy pénzéhes (HAHAHA - bagoly mondja verébnek);
Válaszom:
Én azt mondtam, nincs a rendszeren. Nem Te írtad, hogy töröltette magát a rendszerről?
Én azt mondtam, hogy szerepet játszik, azt nem , hogy hazudik.
A tónus különbséget bárki észreveheti, ha megnézi a fotókat és a videót.
Miért nem pénz éhes? Camaro, Pálmafák és Amerika??? Ti szerintetek a nekem a fogkefémre alig van pénzem. Nem tagadom szerény körülmények közt élek, de az én igényeimet kielégíti ez. Mert szerintem nem ez a lényeg. Aki sokat markol az keveset fog. És senki nem mondta, hogy ez az út könnyű és nem kell érte sokat dolgozni és nem lesznek akadályok. Itt azzal van a gond akik úgy indulnak el ezen az úton, hogy azt gondolják mert egy rakás pénzt letesznek, akkor egy gombnyomásra ember feletti képességekkel fognak rendelkezni és ezáltal mások fölé emelkednek. Na ez a kapzsiság.

A Diána nem oldotta meg az eredeti problémáját.

Azzal, hogy elment, azzal, hogy megírta ezt a könyvet ez csak egy újabb ciklust nyit rá. És ha az élete végéig támadja is a Szcientológiát az alap problémája nem lesz ezzel megoldva. És ettől sajnos Ő nem lesz jobban. Ezzel Ő neki kellene szembenéznie, mert Ő tudja ezt megoldani.
Ezen a - kuruzslás, emberek kifosztása, kapcsolatmegszakítás - problémakörének a feszegetése nem sokat segít, mondhatnám csak eltereli a figyelmet.

Péter, én értem mi az alapítványod célja, és ez rendben is van. Te azon az oldalon játszol és a Diána könyve ehhez egy jó eszköz neked. De most kérdem én, megoldja ez az Ő problémáját?
Laci12 2019.05.08 18:56:25
@Bgisi: Teljesen igazad van! Na látod, többek közt ezért is fölösleges támadni a Szcientológiát!
Ez csak egy rövid figyelmeztető bejegyzés a szcientológia újabb kirakatszervezetéről. Két új vállalati tréninggel jelentkezik L. Ron Hubbard "Út a boldogsághoz" című könyvét terjesztő Virágozz és Prosperálj Alapítvány.  A "Klassz Csapat Építő Program" és "Hatékony és Etikus Csapat Építő Program"…..
Laci12 2019.05.07 17:57:08
@Reformer: izgalommal várom!
Laci12 2019.05.07 20:36:29
@büdös zokni: @büdös zokni: Gondolom emlékszel én egy kérdést tettem fel neked. Hogy mi volt a célja annak a sec checknek amely a kilépésedet megelőzte. Nem bántani akarlak vele, érdekel, tanulságot szeretnék levonni belőle.

Nos a vàlaszodnak az volt a feltétele, hogy előbb én válaszolok az eddig feltett kérdéseire. Ezt megkaptad. Lehet, hogy nem azt a választ amit feltételeztél, de az a Te fixa-ideàd, és így a magánügyed. Én nem kaptam tőled választ. Megszegted az egyeségünket.

Én értem, hogy vannak még kérdéseid, de szépen sorban, előbb most te jössz.
Ez így fer.
Figyu, nem olyan fontos nekem a válasz. Én el tudom engedni. Csupán az a helyzet, hogy Te huzakodtál elõ, hogy Laci12 nem válaszol, és most szavadon fogtak. Nekem így is jó. De akkor legalább látom kivel van dolgon, hogy csinálsz egy megegyezést és aztán kibújsz alóla. Hát lássuk.
Laci12 2019.05.07 21:11:07
@büdös zokni: Semmi gond öregem, ezen nem veszünk össze! Tudod mit, igazad van:-)
Kanyaró miatt vesztegzár alatt egy luxushajó a Karib-tengeren - írja az index.hu, és kiderül a cikkből, hogy ez a luxushajó nem más, mint a Szcientológia Egyház hajóra, a Freewinds. (A 444.hu is megerősíti egy más forrásra hivatkozva).  A cikk: Kanyaró miatt karanténba zártak egy luxushajót,…..
Laci12 2019.05.06 19:14:13
@DaDPool: Köszönöm az aggodalmad:-) jól vagyok! És a az angol hölgy is tünetmentes. Nos ebben az esetben úgy tűnik a 10 százalék jött be:-)
Előzmények: Vesztegzár a Freewindsen Egy kis videóanyag a hajóról, amint éppen karanténban van:..
Laci12 2019.05.03 18:57:04
@Bgisi: Tényleg nem piszkálgatni akarlak Téged, hiszen gondolom van némi technikai tudásod, bár nem tudom személy szerint ki vagy, azért azt nem szeretném, ha a nyilvánosság előtt olyan technikai véleményeket hangoztatnánk a Standard Tech-re hivatkozva, mely koránt sem az.

Nevezetesen, a pszichoszomatikus betegségek hátterében noha nyilván elnyomás áll, az esetfelügyelő dolga eldönteni, hogy az etikai kezeléssel, az auditálási ciklus folytatásával, vagy orvosi beavatkozással kezeltesse. Amennyiben etikátlanságot vél a háttérben, 3 féle típusú PTS szituáció létezik. Ebből a II. és a III. típus esetében az elnyomó személy nincs az illető közelében. Ezért nagyon merész dolog azt feltételezni, hogy az elnyomó a hajón van. Ezek csupán rosszmájú feltételezgetések.
Ez egy menő vallás! Pár évvel ezelőtt indult el újra az a PR-irányvonal a szcientológián belül, hogy ez egy „modern, progresszív vallás”, sőt már a menő (cool) jelző is előkerült. 2016. októberében Instagram, Twitter és Facebook oldalakat, valamint Youtube csatornát is indítottak, valamint két…..
Laci12 2019.04.29 17:35:26
@büdös zokni: Aha, azt szeretnéd tudni mi:-)

Át akarsz verni? Előbb most Te jössz a vàlaszoddal.
Laci12 2019.04.29 17:38:12
@sciclubtag: "NEM"
Ezt mondjuk sejtettem:-)
Laci12 2019.04.29 17:45:35
@norbert79: Ahogy most számolom, itt a blogon héten vagytok ellenem, mint a gonoszok.

De nem félek, mert Bonyai velem van:-)
Előzmények: A Magyarországi Szcientológia Egyház pert vesztett – totális és nagyon súlyos vereséget szenvedett Közleményt adott ki a szcientológia egyház (itt olvasható el: A Magyarországi Szcientológia Egyház közleménye, 2019. március 30.) az elvesztett perrel kapcsolatban. A lényege: nem értenek…..
Laci12 2019.04.06 11:59:10
@ipartelep: @Sandor Zsolt: @DaDPool:
A "tocsik-gazda" talán önszánból csinálja ezt a blogot? Vagy az alapítványán keresztül gyűjtött adományokért? Ó milyen megható!

És a kárörvendés kampány, mely a bírósági ítélet bejelentése után kapott szárnyra is csak 1 napig tartott. És már visszatértetek a megszokott rutinhoz, és a hozzászólók elkezdték újra cikizni, piszkálgatni és legyalazni egymást.

Ti most komolyan azt gondoljátok, hogy ez a 40 millió Ft akkora érvágást okoz? Ennek azóta a többszörösét beszedtük támogatásként. Sőt ez még tovább erősíti az összetartást köztünk.
Vagy esetleg az adatvédelmi törvényt olyan nehéz betartani?

Nincs nekünk semmi problémánk az adatvédelmi törvénnyel.

Sokkal nagyobb örömet okoz részese lenni egy projektnek vagy egy csoportnak és együtt valamit építeni, mint csak másokat akik ezt teszik nézni és kritizálni.
További reakciók a könyvre Az aktuális téma: Új magyar leleplező könyv a szcientológiáról - Dudás Diána: Az én szcientológia sztorim Nem létezik, de hazudik Talán ez a cím foglalja össze a legjobban azt a „stratégiát”, amit a szcientológusok követtek eddig a könyvvel és írójával kapcsolatban...
Laci12 2019.03.28 12:36:41
@Reformer:

Péter, a kérdés az, ki vagy Te valójában?

Bele vagy ragadva az ellenség kondíciódba. De addig nem tudsz onnan kijönni amíg az ellened elkövetett árulást hangoztatott. Még akkor sem, ha tényleg téged is elárultak.

Ellenség kondícióban pattogsz a két pont között mint egy ping-pong labda.
Miközben a saját magadon belül hordozott ellenséggel küzdesz.

Nem e ezt az ellenséget kéne előbb leküzdened, ahelyett, hogy harcolsz egy egyházzal ami amúgy is túléli ezeket?
Laci12 2019.03.28 18:59:11
@Reformer:

Írtad:
Amikor megroggyan egy rendszer, az önzőbbje/öntudatosabbja rájön, hogy azelőtt kell lépni, mielőtt a fejére omlik az egész.
Válaszom:
Akkor ezek szerint Te időben léptél lassan 12 éve. De ezt én nem öntudatosságnak, sokkal inkább gyávaságnak nevezik.

Péter, mi történne veled, ha működne a Tech?
Laci12 2019.03.29 06:58:53
@Reformer:

Péter megválaszolta a kérdést. Köszönöm.

Néhányan talán félreértették.

Veled mi történne, ha működne a Tech?
  Az aktuális téma: Új magyar leleplező könyv a szcientológiáról - Dudás Diána: Az én szcientológia sztorim Támadás a szerver ellen?..
Laci12 2019.03.24 06:33:13
@Reformer:
Írtad:
a könyv borítóján a széttépett okleveleken az ő neve szerepel, ami meg is válaszolja a kérdésed.
Válaszom:
Nem, ez nem válaszolja meg a kérdésem. Oklevelet szerkeszteni, kinyomtatni, aztán szakszerűen szét tépni, azt bárki tud.

Péter ez a név nem szerepel az adatbázisunkban.

Melyik szervezetben volt szolgáltatáson?

Kérlek ne gyere azzal, hogy ' vedd meg a könyvet majd megtudod'. Ez nagyon olcsó üzletkötői fogás a részedről.

Valami nem stimmel.
Laci12 2019.03.25 11:05:00
@Reformer:
Írtad:
nem törlünk hozzászólásokat, csak végső esetben. Ellentétben veletek. Ti a legkisebb kritikát is kíméletlenül kiirtjátok a saját Facebook bejegyzéseitekben.
Válaszom:
Akkor ezek szerint eljött a VÉG! Már kezdenek eltűnni a nem kívánatos hozzászólások Diána FB oldaláról. Miért volt olyan kellemetlen amit Bocsi Viki kérdezett? És ami erre válaszként tőled és másoktól jött, az hova tűnt? Kellemetlen ugye?

Na nézzük az elmúlt 4 napi eseményeket.

Megjelenik a Diána FB oldala. Összesen kb. 120 hozzászólásból nagy része Bonyia Péter magyarázkodása. Az írónő csak a pozitív kommentekre válaszol. A pozitív kommentek nagy valószínűséggel a "Bonyai" rajongó tábor lojális követőitől származnak. A FB arcukat egy image helyettesíti, mely arra utal, hogy még mindig nem vállalják az igazi identitásukat. A laikus hozzászólók, akik a FB hirdetésre érkeztek szinte egyöntetűleg nem értik miért kellene, pénzt fizetniük egy olyan könyvért ami azt taglalja, hogy valaki 5 év után rájött arra, hogy átverték.

Azért kíváncsi lennék mennyi Könyvet adtatok el eddig?
Örömmel jelentem be, hogy hosszú hónapok munkájának eredményeként  a mai napon megjelent magyar nyelven egy új személyes történet a szcientológiáról. Ne feledjük, hogy utoljára ilyen könyv magyar szerző tollából 8 évvel ezelőtt jelent meg (amit én írtam).   A könyvről   Dudás Diána 5 évig…..
Laci12 2019.03.22 16:09:20
@Reformer:

Írtad:
én se írtam egy könyvet se a szcientológia előtt, mégse érzem úgy, hogy ott tanultam volna meg könyvet írni... hanem inkább az ihletett, hogy egy fél könyvtárra való könyvet kiolvastam még gyerekkoromban. Igazi íróktól, nem olyan C-listás sci-fi íróktól, mint Hubbard.
Válaszom:
A Te érzéseid a tiédnek, nem rólad írtam, hanem Diánáról.
De ha már rólad beszélünk, akkor a könyved megírásához a motivációt nekünk köszönheted.
Laci12 2019.03.22 16:21:18
@Reformer: Akkor is ellentmondásosak vagytok. Ha Szcientológia Egyház elvette volna az összes pénzét, ahogy ezt állítjátok. Akárhogy is sulykoltuk volna, hogy prosperáljon, nem futotta volna sportkocsira.
(A tegnapi bejegyzés folytatása)..
Laci12 2019.03.08 18:42:26
@Aleister Crowley: @sciclubtag:

@Reformer: írta:
clarusanimus.eu/hu/szemelyes-tortenetek/

Leah Remini sorozata pedig rengeteg személyes sorstragédiát bemutat, és lerántja a leplet a szcientológia rendszerszintű visszaéléseiről is:

De komolyan, ezt mind ketten tudjuk ezek amerikai esetek és a két kommentelő magyar "sérültekről" beszél. És az nem valószínű, hogy azzal, hogy ezeket a sorstragédiákat nézegetik, helyre áll az esetük, vagy meggyógyulnak.

Ez újra csak a saját barátoknak megerősítés, a nemes cél felmelegítése, a retro feeling mikor még együtt volt a régi csapat.

Ez a lemez már ugrik, az unalomig ismert mintázat. Velünk elbántak, kegyetlenek voltak velünk, ők a felősek a gonoszak (már majdnem azt mondanám: az elnyomók, de azt nem teszem hiszen ti hívjátok magatokat így) és mi nem tehetünk semmit, csak azt, hogy leleplezzük ökket.

Ezt már minek tovább, már rég lelepleztetek minket.

A blogon belül láthatóan anarchia alakult ki, vélhetően, mert a hozzászólók rossz mentális állapotban vannak.

Ti a mi hanyatló statisztikáinkal álltatva magatokat, simán csak nem konfrontáltok.

Péter mikor voltál utoljára bent az orgban, hogy megnézd a saját szemeddel, hogy hányan vannak szolgáltatáson? Vagy elhiszed amit az Ortega blogon írnak a magyar statisztikákról? Írnak arról ott egyáltalán?

Ezeknek a "sérült" embereknek nem kellene talán bejönnie az Orgba egy interjúra, hogy legalább megadjuk az esélyt, hohy segíteni tudjunk rajtuk?
Nagy Zoltán volt az első olyan bátor ex-szcientológus, aki 2006-ban nyíltan, arcát és nevét vállalva szembeszállt a szcientológiával (például itt: Magánbeszélgetés Juszt Lászlóval a szcientológiáról - ATV, 2006. 07. 13). Kör e-mailben magyarázta el a többi szcientológusnak, hogy mi a probléma az…..
Laci12 2019.03.05 21:31:48
@Sandor Zsolt:
Zaklatott vagy öreg? Azt Te honnan tudod, hogy milyen helyzetben vagyok?
Írtad:
Szerinted a Zolit valami titkosszolgálatok védik?
Válasz:
Ezt hol olvastad? Neked nagyon élénk ám a fantáziád. Én azt írtam védték és álltak mögötte és segítették, hogy bekerüljön a riportja az atv be.
Miért szerinted ez hogy volt?

Betelefonált, hogy Juszt Lászlót keresem, nagyon haragszom a Szcientológiára, jaj hagy mondjam már el.
Laci12 2019.03.05 21:47:12
@Reformer: Az egész élet egy nagy szinjáték, nem? Kérdés az, hogy ki az aki játsza és ki az aki bele van szorulva.

Ha nem lenne ez az "egyházasdi" talán nem is lenne itt miről csetelni.

Lényeg az, hogy igazad van! És jó éjszakát nektek.
Laci12 2019.03.06 17:13:36
@Sandor Zsolt:
Én értem a felháborodásod, hiszen a barátnődet is elveszitetted. Ez nem egyszerű. Tudom.

De, ha erre jársz, ugorjál be, csinálunk egy interjút. Hátha tudunk ezen segíteni.
Született pár cikk azóta a témában: Curtis és a szcientológus kamurehab esete (Drogriporter)Csapdába csalta Curtist a szcientológia egyház (Ripost) Kamuelvonón járhatott Curtis, és a szcientológusok közé került (HVG) Sőt az érintett is megszólalt (mindkét hivatkozásra kattintva meghallgatható a…..
Laci12 2019.02.26 12:15:53
@Reformer: Írtad:
Én nem akarok kiszállni ebből. Azt is megtehettem volna, hogy soha nem beszélek erről, nem foglalkozom a témával, és élem az életem. De lelkiismereti okokból úgy döntöttem, felszólalok a szcientológia ellen, és próbálok segíteni másoknak.

Erre a válaszom:
Ez érthető, hogy nem akarsz kiszállni ebből a játékból. De, ha már ez így van, talán most vàlthatnál. Nézd, 10 évet eltöltöttél bent, 11 évet kint, mindezek után nagy tapasztalattal rendelkezel. No és másoknak bentről is tudnál segíteni.

Találkozhatnál régi barátaiddal. Mi nem haragszunk rád. Ez egy magas tónusú csapat, és ha visszajönnél bizonyosan többen felnéznénk rád, értékes csodálatot kapnàl.

Én értem, hogy a Blogozók között is király vagy mivel Te vagy a mesterük, de azért nézd már meg a nagyságrendeket. Egy maroknyi csetelőt irányítani, akik nickek mögé rejtőzködve fel sem merik vállalni az identitásukat, vagy talán egy hús-vér csoport élén állni akik valódi tiszteletet adnak, ráadásul mögöttük egy világszervezet is áll!

Bonyai Péter a Te tehetségedet és tapasztalatodat ismervén én feltétlen eltűnődnék ezen.

Figyu, ne kapkodd el, gondolkodj el rajta, végül is 11 év az hosszú idő.

ML
Laci
Laci12 2019.02.26 12:28:07
@norbert79: Norbika, na erre utaltam korábban; a kibicnek semmi sem drága.
Figyelj, én nem hobbiból vagyok itt!
Laci12 2019.02.27 11:58:56
@Reformer: Írtad:
Figyelj csak, először is ha már az identitás felvállalásáról van szó, akkor te is bemutatkozhatnál itt a valódi neveddel, úgy kicsit hitelesebb lenne, amit írtál.

Nagyon szívesen! Csináljuk azt, hogy az összes hozzászóló szépen fölfedi a valós identitását, aztán majd én is bemutatkozom.
Sőt arra gondoltam, hogy rendezhetnénk egy találkozót is. Az nagyon érdekes lenne mindenki számára, mint egy osztálytalálkozó 15 év után!
Én elintézem, hogy legyen ingyen fánk:-))

Írtad:
Egyébként ennyire nincs ember? Pont engem vinnél vissza? Aki a leginkább ellenzi ezt az egészet?

Na látod pont ezért! Ha Te visszafordulnál, az igazán értékes volna a számunka. Mivel Te megjártad mindkét oldalt, és tudod mik a gombok.
Sőt marketing ereje is volna, hiszen reprezentálná, hogy nem érdemes a Szcientológiából kilépni, mert úgy is vissza tér az ember.
Gondolom ismered Marty Rathbun esetét.

Na, valamelyik nap gyere be, megbeszéljük.