Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Steiner

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Magyarbűnözők agyonütik Szent Viborádát A zsidót még a hülye fasiszták is kultúrnépnek fogadják el, sőt a legtöbb hülye fasiszta pont azért utálja őket, féltékenységből. Viszont hagyomány és örökség ide, genetika oda, egy ilyen kultúrnép is lopni, rabolni fog, sőt…..
Steiner 2009.02.11 08:48:24
Kedves Árpád!

Analógiád a honfoglaló magyarok, és a cigánybűnözők között több mint sértő, ocsmány.


1. a germánok is kifosztották, és felgyújtották Rómát, a rómaiak sóval szántották fel karthágót, vagy mondjuk szabír nőket raboltak, stb
Ők is cigánybűnözők?
Mindt persze mi, magyarok.
Te mi vagy?
Cigány nem, magyar sem? akkor mi?
Ja, te csak itt élsz.
A nagy protestáns erdélyi fejedelmek levelezésében is szerepelt, akár török, akár osztrák támogatást élvezett, amikor a másik oldalon levőt megszólították, hogy kegyelmed is rendes magyar ember.
Tehát ma: jobb, vagy baloldali, magyar.
Ez nem nacionalista. Mint mondjuk francia.
De Te, Te mi, vagy ki vagy?
Van persze ötletem.
Sztoikus...


2. a cigánybűnözés a bűnözés egy tipikus esete,/szociológiai/, társadalmi jelenség, és kezelni kell, beszélni róla, és megoldást találni.
A jelenlegi rendszer rossz.Nekik is.

Te pedig az írásoddal minden magyar embert megsértesz, politikai hovatartozástól függetlenül.


Rettenetesen gusztustalan, ocsmány és agresszív kis bértollnok vagy, fent a kis elefántcsont tornyodban, ahonnan a kellemes fizetéseddel együtt kitekintgetve ugatsz - remélem tettszik a stílus, a Tiédet utánzom.

Soha többet nem fogom olvasni a blogjaidat, mert eddig is kiütötted a biztosítékot, de rá kell jöjjek, hogy mindig van lefelé, ha Rólad van szó.
Negatív-pofátlan-műveletlen féreg vagy.
De csak kis bértollnokocska.

A te stílusod mostanra már nem problámát vet fel keményen, hanem csupán sértő és primitív.
    Az SZDSZ után újabb liberális alakulat tűnt fel a magyar politika horizontján, az ún. „újkorcsoport”. Mivel frissen alakult közösségről van szó, érthető, hogy alig látszanak, mindössze egy blog: (http://ujkorcsoport.blog.hu/2008/10/) és az olaszliszkai…..
Költözni akar, de nincs pénze? Hívja a Magyar Gárdát!Vidéki kistelepüléseken csoportunk, Dósa (katonai múlt!) Országos főkapitány vezetésével (garantált 300 fő) vállalja költöztetését.Feltétel:konfliktus egy kisebbségi szomszédjával, lehetőleg cigány legyen.Plusz…..
Hiába zúdított tojás- és petárdazáport az elmeháborodottak népes csoportja tegnap a felvonulókra,hiába kellett végül a melegeknek és szimpatizánsaiknak kettős kordon és rendőrsorfal mögé húzódni az áradó, irracionális gyűlölet elől,hiába ír faszságokat Tomcat a…..
Steiner 2008.07.06 20:54:33
Nem gondoljátok, hogy ez egy folyamat eredménye? Az ókori rómában elfogadott volt a homoszexualitás, ahogy itt ma Magyarországon is.
De: milyen jogokért vonulgatnak, miért kűzdenek? Pontosan az ilyen provokatív, az átlagembereket megbotránkoztató menetek azok, amelyek társadalmi feszültségeket szítanak, és itt az önvédelmi reakció.
Pont ugyanolyan joguk van mindenre, mint a heteroszexuálisoknak.
Nehogymár azért kűzdjenek, és az legyen a kevesebb jog, hogy nem lehet egyházi, vagy polgári esküvőjük?
Az esküvő egy tradícionális aktus, polgárjogi aktussal egybekötve, amit hagyományosan férfi és nő köt. Ma Magyarországon lehet élettrási szerződést kötni meleg párnak, olyan, mint a házasság, de a tradiciókat nem sérti.
Nem lehet gyerekük? Persze, mert ahhoz férfi és nő kell, mint a állatvilágban. Az örökbe fogadás során meg biztosítani kell azt, hogy a természetes normák alapján legyen nevelve a gyerek.
Melegfesztivál? Nem kell, hogy jövőre legyen, csak sikeresen szítja az agresszív kisebbség a hangulatot, lehessen mutogatni, és utálni a homokosokat, és a Homoszexuálisok meg érezzék úgy, hogy kisebbség, akiknek félniük kell, pedig nem, ma azért senkit sem vernek meg az utcán, ha a meleg párjával sétél.
De most aztán lehet erről beszélni, de mondjatok egy példát az elmúlt évekből, hogy a Meleg Provokáció Napján kívül mikor is volt bármiféle támadás?
Nem kellene pedig, mindenki élje a maga életét. Mit visítana a sajtó, ha valaki Heteró Büszekség fesztivált szervezeni, hogy kirekesztő emberek vonulnak.
Na, mi volt előbb, tyúk, vagy tojás?
Meleg provokatív felvonulás, vagy kődobálás? Hányadik is? 13? A politika mit reagál? nem az elmúlt években radikalizálódik a társadalom? Kinek lehet ezt köszönni?