Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kecan Patrik Blog

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Kreatív online szedte össze azt, ahogy pár magyar tévé (Tv2, RTL Klub, m1, m2, Duna és Duna World) arculatot, illetve logót váltott az elmúlt években. Érdekes, hogy míg az RTL Klub logója nem változott 1997 óta, a köztévé a mi pénzünkön 1981 óta most hetedjére vált (és…..
Kecan Patrik Blog 2019.07.12 19:34:47
@Irwine*: Erre is volt, 2005. november 26. óta használták ezt a Duna TV logót (kb. 7 év után), ami kimaradt az a 2005. szeptember és 2005. november közötti logó, mert én erre emlékszem, ahogy az arculatváltáskor fekete kép volt a helyén. Szerintem.
71 éves korában elhunyt Baló György, Pulitzer-emlékdíjas újságíró, aki többek között dolgozott a TV3-nál, a Magyar Televíziónál, és az RTL klubnál is. Utóbbi csatornán 2015 óta saját politikai műsort vezetett január 8-ig. amikor is az RTL klub a műsorvezető kérésére szünetre küldte a Magyarul…..
Szeptember végén derült ki,hogy 5 év szünet után visszatér a TV2 képernyőjén az RTL klub egyik legjobb műsora,a Legyen ön is milliomos!, melyet Gundel-Takács Gábor vezetésével láthatunk majd hamarosan. Nos, a műsorral kapcsolatban néhány információ napvilágot látott, melyeket a TOVÁBB gombra…..