Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Alexa Bp

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Badoon írtam rá azzal, hogy nem áll neki jól az a ruha, amit az egyik fotón viselt. Ebből beszélgetés lett, hogy szerintem, mi a nőies ruha és kinézet, szerinte pedig, mi a férfias megjelenés. Nagyon hamar rátértem a közös pizza sütésre, de hárított. Ő elsőre sosem… és szerinte ilyen nők nincsenek…..
A sorozatrandizó Szexrandi teszt 2018.01.15 06:17:48
Teszteltem már néhány ismerkedős oldalt/eseményt a…..
Alexa Bp 2019.03.01 00:43:47
@M87 En nem erzek ellentmondast...mert a farokkepek kb 5 percen belul jonnek keretlenul...mig a farok meretet illetoen csak azt fejeztem ki, hogy igenis szamit. Legalabbis nekem. En is ksierletezgettem mire rajottem nekem melyik a legjobb:) Ezert is irtam, hogy tapasztalatlanabb nok konnyen mondjak azt, hogy nem szamit...amig nem tudod, hogy milyen mas lehetosegek vannak, nem hianyzik mas.
De soha nem kertem meg pasi farkarol kepet, es igen, emiatt ertek is kellemetlen meglepetesek. Ugy gondolom nem ez kene legyen az elso szuro...ha odaig jutunk ugyis kiderul, ennyi "varazs" maradjon mar meg ebben az instant vilagban. Masreszt a ferfiui egotok ugyis elarulja magatol is milyen a farkatok, nem kell kerdezni :)
Amikor a szex reszleteirol beszelgettek ugyis kiderul abbol ki mit hogyan szeret, egyaltalan varhato-e, hogy osszhangban lesztek es hasonloan gondolkoztok bizonyos dolgokrol stb...meg persze lehet ugy flortolni, hogy siman elmondjatok mi a helyzet odalent...
Igen...volt olyan megjelenes es duma -inkabb karizmanak mondanam-, hogy teljesen levett a labamrol es szuper volt a szex is. Bar a kemia is ott volt az elejetol, de megsem volt tipikusan az esetem. De volt csalodas is, ahol minden tokeletesnek tunt (igen, a farka is)...aztan megis egy semmitmondo szex volt. Azt hiszem , ezeket mar sokan ateltuk.
Ti is hiaba randiztok egy bomba novel, ha aztan ahogy mondani szoktak "fekszik az agyban, mint egy fadarab"...nem fog maradando elmenyt hagyni. Pedig hat lehet, hogy minden porcikajarol kuldott kepet es tetszett is...de vegul megis csalodas. Egyebkent ezert sem szeretem amikor egy pasi 4-5 kep utan is meg kepeket ker...minek? Fussunk ossze, ugyis eloben dol el, es az meg semmire sem garancia.
A multkor kaptam egy ilyen kerdest, hogy milyen a csiklom...a kovetkezo az lesz, hogy huvely atmerot kene centizni valahogy? :D