Regisztráció Blogot indítok
Adatok
huncutszamóca

0 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Ha útban van, netán elcsúfítja loftunkat az Eames székeknek támasztott bicikli, építsük bele a dizájnba. Falra vele, de nem ám akárhogy: fából készült kispolcba pattint, rápakol, amit az enteriőr megkíván, álcázva. Dióból vagy kőrisből, mert nehogy már ne menjen a…..
A lenti videó megnézése után (alatt) megannyi amatőr banda fogja egyhangúlag kiáltani: "na, ennél még mi is jobbak vagyunk!". Az egyetemes zenei történelem egyik legjobb zúzós nótáját adja elő a Take That (sikereik csúcsán - 1995), azaz fogalmazzunk úgy: a srácok…..
A hegyekben álló akciós szlovák tej naiv ügyfelünkre is csábítólag hatott, be is pakolt a kosarába laza 18 dobozzal. Az otthoni kóstolásnál viszont kiderült: az összes rohadt, ihatatlan, romlott, borzalmas. A blokk sajnos már nem volt meg, de gondolta legalább az ügyfélszolgálat…..
huncutszamóca 2010.06.17 12:46:51
@PITTA: hehehehhehehehe...bocs, de ezt nem tudtam nevetés nélkül megállni!!! Tehát van , aki szerint vaskarikából lehet fát csinálni?????
Egyébként semmi baj nincs a tartós tejjel, ha UHT, mert akkor csak 160°C-os hőkezelést kap,ami csíraölő, nincs telenyomva tartósítószerrel+ aszeptikus csomagolás. Az más kérdés, hogy a boci viszont feltehetően mindenféle hormonnal és antib-vel, és betonon áll egész nap, és műtakartmányt kap. De ez a magyar tehenekre is igaz.
Modorosblog Az expasim 2010.06.15 07:00:00
-Na nézzenek oda - mit eszünk ma, Bazsi? -Karbonárát, én csináltam. -Komolyan? De ügyi vagy. Carbonara... e una Coca-Cola... A volt barátom is állandóan a konyhában sertepertélt - mondjuk ő szakács végzettségű is volt. Ennél azért egy fokkal bonyolultabb dolgokat főzött…..
huncutszamóca 2010.06.15 13:30:17
@_John_Doe_: persze, az rendben is van, ha nincs szegény halnak elég, és még kell hozzá zsiradék, hogy igazán finom legyen.
Ebben a fikcióban az alapvető tévedésre reflektáltam....bár lehet , hogy nem is fikció, ismerek egy kiköpött ilyen renit:D
huncutszamóca 2010.06.15 13:50:06
@Professor Pizka: akkor engedd meg, hogy ezt ünnepélyesen átnyújtasm neked: www.chocolitza.hu/, na ez már biztos hízlal:D egyébként meg minden állati eredetű zsiradékban elég nagy arányban vannak telített zsírsavak, szóval? @lárvalányhaj: na igen, ez meg a másik...Hát milyen főszakács volt ez a Patrik?:D
Bár lerágott csontot szopogatok megint, de kénytelen vagyok megemlíteni, mert jobb többször, mint nem elégszer, ... megváltozott a csekkbefizetés könyvelésének a szabályozása, mégpedig 2010. május 1-ei hatállyal.Egész pontosan, ..."Az átutalási megbízással történő…..
huncutszamóca 2010.06.06 21:53:07
@Szárnyati Gézа: akkor gratulálok a sikeredhez!Tényleg.Viszont nem ismered a hátteret, nem véletlenül nem a folyószámlámon van a pénzem. Ezen kívül vajon a hány maminak van nete, egyáltalán halvány segédfogalma számítógépről, hogy netbankon keresztül utaljon?Hm?
huncutszamóca 2010.06.06 22:52:41
@efi: félreértés ne essék: EZ csak előfordult ilyen-olyan okokból kifolyólag. Áh, inkább le sem reagálom...ja már meg is tettem, lehet habzó szájjal karatézni.:D
@hagyma:pontosan, ha már hoztak egy ilyen hülye rendeletet, akkor szíveskedjenek két nappal korábbi befizetési dátumot ráírni a csekkre, mint amikor ők magukénak szeretnék érezni a pénzü(n)ket, és akkor nincs gond, és itt sem ez a háborgás!
huncutszamóca 2010.06.06 23:13:51
@Alniyat: meglehet:)én konkrét pl-t hoztam fel, és elismerem, hogy részben saját hibám volt.(pont)Egyébként nem nagyon volt túlreklámozva ez az intézkedés, és is csak pár napja értesültem erről(bár ez nem jelent semmit)De várd ki a végét, lehet, hogy most jönnek majd a Bezzeg-a-zinternetcsekket-időben-be-tudod-fizetni típusú megnyilvánulások!:D
CsZ-t mérhetetlenül felbosszantotta, hogy a 168E sorfőrje nem egyszerűen rágyújtott, de a vezetőfülke ajtaját sem volt hajlandó becsukni, majd olvasónkat - füstös - levegőnek nézte. Az eset CsZ-ből szenvedélyes szóáradatot váltott ki. Humán interakcióval megspékelt kirohanás…..
„Úgy látszik, vonzom az egyenruhásokat” – állítja következő történetünk írója, aki megismerkedik egy honvéddel. Már a kapcsolat elején, az első randi árnyékában kiderül, hogy elég link figura, aki ráadásul egyedi értelmezéssel bír a párkapcsolatokat…..
Na, végre valami igazán nyomasztó film a sok vidámkodás után, ha aszondom, 80-as évek, Románia, abortusz, már le se kell beszélni senkit, az olvasók 90 %-a már kattint is tova, a maradéknak viszont üzenem, megéri megnézni, mert kurvajó film. Adva van két vidéki lány egy…..
"Hirtelen vízzuhatag zúdult mindkettőnk nyakába. Csak röhögtünk." Idilli, nyaralós történet következik: amíg az ember fiatal, minden őrültségben benne van. Egy lánycsapat elszalaszt egy remek alkalmat, hogy a nemzetközi kapcsolatainkat ápolják, de nem töri le őket.…..
Olvasónk több utastársával együtt sietett az átszállással, a kalauz meg beszólt, mert bliccelőnek nézte őket, pedig csak a vonatot akarták elérni... Tisztelt Blog!Történt velem egy érdekes esemény szeptember 21.-én hétfőn, az Amicus nemzetközi gyorsvonaton. Azért most…..
A szajbasz.gif és a szajbahu.jpg óta (figyeljük meg az ékezetmentes, 8+3 karakteres filenév-korlát jótékony cenzúrázó hatását) engem nem lehet meglepni holmi kétfejű csecsemővel, tömeggyilkos nyugdíjassal, vagy saját magának milliós prémiumot kiosztó BKV-nál dolgozó…..