Regisztráció Blogot indítok
Adatok
sikiparduc

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem lesz Rangers-meccs 2011.05.26. 19:31 kultúrmisszionárius  ..
A magyar bajnok hétfőn megkezdte az edzéseket. Meglepetésként hatott, hogy Ladányi Balázs és Mihály Árpád nem volt ott az első foglalkozáson, pedig várták őket. Utánajártunk, mi történt velük. Mihály Árpád esete egyszerűbb, ő gyomorrontás miatt nem tudott hétfőn edzeni,…..
A hétvége az emlékezés és a tiszteletadás jegyében telik Székesfehérváron, izgalmas mérkőzésekkel. A Sapa Fehérvár AV 19 megrendezi az Ifj. Ocskay Gábor-emléktornát, amelyen három EBEL-csapat lesz a város vendége. Ezen a tornán már nem játszik Fodor Szabolcs, a válogatott…..
sikiparduc 2009.09.04 16:43:55
@Leo945: köszi, az utolsó pár képkockát nehezen bírtam végignézni...
sikiparduc 2009.09.04 16:50:55
@Zozó78: kösz a linket, ez még jobban "megcsinált" mint a Fankadelis...
Csütörtökön 11 órakor a Sportfólió Kht. illetékesei bezárták az UTE hokisainak otthonát. A tulajdonosi, vagyonkezelői és üzemeltetői jogok átláthatatlan hálója mellett sokan egy csúnya játszma újabb fejezetét látják az akció mögött, amelynek keretében a…..
Írásos nyilatkozat született arról, hogy 2013. szeptember 30-áig felépül Székesfehérváron a 7500 férőhelyes Alba Aréna – erről egy héttel ezelőtt a Fejér Megyei Hírlap már beszámolt. A létesítményből azonban biztosan csak akkor lesz valami, ha az IIHF jövő hét…..
Holnap már biztos azt fogom gondolni, hogy van értelme folytatni, mondta Ladányi Balázs még a kanadaiak elleni mérkőzés után közvetlenül, a kloteni jégcsarnoknál, a busz indulására várakozva. Mindenkit megnyugtatunk, tartotta szavát. "Most nagyon rossz érzéseim vannak.…..
Jégkorong Kikezdhetetlenek voltunk 2008.10.11 10:59:00
"Ennél sokkal többet nem kívánhatunk, nem vagyunk telhetetlenek. Csak annyit, hogy a hátralévő mérkőzések mindegyikén játsszunk így" – válaszolta Énekes Lajos arra a kérdésünkre, nem fogytak-e ki Sator mesterrel a jelzőkből az 5-0 utáni értékelésen.…..
A magyarországos mez már megvan, illetve meglesz nemsokára, ideje új fába vágni az imaginárius fejszét. A szövetség azt szeretné, ha a jégkorongválogatottnak nemcsak öltözéke, hanem kabalafigurája is lenne. Most is segítünk, azaz segíthetnek önök. Támpontot első körben nem…..