Regisztráció Blogot indítok
Adatok
nettletea

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A japán vasútközlekedés messze földön híres megbízhatóságáról és pontosságáról. Azonban a csúcsidő maga a pokol, bár ez így van a legtöbb nagyvárosban, de azt hiszem, mondhatjuk, hogy ez Japánban extrém méreteket ölt. Aki még nem tapasztalta meg, nem tudja mit jelent a…..
Kovács Kati rengeteget készült a Qualitons-zal közös, A38-as fellépésére, és mint az a videóbol látszik, megérte. A közönség egy emberként lúdbőrözött, a 65 éves énekesnő formabontó előadása minket és őt is kizökkentette a szintis haknik világából. ..
nettletea 2009.11.01 03:34:35
@mangorlo: ...igazad van, nem kell mentegetozni :). A generacios szakadekok athidalasa szempontjabol viszont kovetendo pelda ez. Jo hogy a kozonseg is vegyes eletkoru volt. Magyarorszagon annyira bezarkoznak az idosebb emberek, nem mernek elmenni szorakozni, nincs is nekik hova.
Subba Szőrme 2009.10.15 10:46:00
Amy Winehouse olyan területen él, ahol nem ismerik a túl sok szőr esetén alkalmazott kargyanta fogalmát. Persze az is lehet, hogy olyan területre kábítja magát, ahol nem annyira feltűnő a vastag fekete selymes karszőrzet. ..
"Ő itt az én kutyám Szeder. A cucc amibe beleszorult a babakori köntöskéje amiben aludt és szerintem szegényke azt hitte, hogy átfér még rajta. Miután lefotózta a tesóm gyorsan kiszabadította őt onnan, és szétvágtuk a köntöst, hogy több ilyen ne forduljon elő. Azt…..
Sok panasz érkezett a Diet Coke klipje miatt a brit reklámügyi hatósághoz, az Advertising Standards Authorityhez, azt állítva, hogy a reklámban közreműködő Duffy rossz példát mutat a fiataloknak. A Wales-i énekesnő néhány hónapja került a képernyőkre a Coca-Cola új arcaként.…..