Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Gabor553

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Forrás: Tízperc - Blog.hu Nem hoztam ma se meleg, se hideg ételt ebédre magamnak a munkahelyre. Este nem foglalkoztam a pakolással, reggel pedig túl álmos voltam, hogy eltegyek valami ennivalót. Sebaj, van a munkahelyem mellett egy kávézó, ahol a kávé mellé nem csak édes süteményt lehet kapni,…..
Gabor553 2019.02.20 17:33:50
@Comte de Gippaud: A helyesírási hiba jogos bár kb. leszarom a fenét sem érdekli a magyar helyesírás! Amúgy húzz kapálni Orbán kertjébe! Más úgyse jut majd nektek ha végre nem kaptok majd több EU-s pénzt! Már nagyon várjuk, hogy eltakarodjon mo. az EU-ból!
Gabor553 2019.02.20 18:05:27
@Comte de Gippaud: figyelek csillagom :-)
Ne haragudj, hogy többet gondoltam rólad! Nem tudtam hogy WC-t takarítasz!
Most sajnos mennem kell nem tudom folytatni itt a veled való társalgást pedig őszintén szórakoztató voltál!
Üdv.
Gabor553 2019.02.21 16:59:25
@hoszamoska: Ez is egy vélemény. Bár én cáfolom, hogy abban az országban szabadság lenne, inkább csak még nincs elzárva a világtól! Az meg hogy valaki hazátlanná válik, mert elmegy nem feltétlenül igaz. Nem lehetetlen megszerezni az új állampolgárságot! Én pl. másfél éve kaptam meg az új állampolgárságomat. Életem legboldogabb napja volt mikor hivatalosan is leráztam a parazitaként rajtam levő magyar állampolgárságot. Néhány barátom még él ott ezért is figyelem mi zajlik ott és ilyesző!