Regisztráció Blogot indítok
Adatok
...a szomszéd tehene...

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egyre frusztráltabbnak tűnik Orbán Viktor, amit alátámaszt legutóbbi reggeli rádiós monológja is. Ebben kvázi elismerte, hogy a vakcinaháborúban egyelőre elég rosszul állunk, de a felelősséget azonnal át is tolta az Európai Unió döntéshozóira. A kormányfő idegessége főként annak tudható be, hogy a…..
...a szomszéd tehene... 2021.01.24 07:50:56
@Ménár Atya: Csak előbb a gyártókapacitásokat kell növelni, mert az jelenleg édeskevésnek tűnik.

Igen, a nincs-et nehéz utánrendelni is:) Nem lehet bármelyik vakcina licencét megvenni mondjuk az EU-nak, és nyomatni ezerrel a gyártást? Sajnos ehhez nem(sem) értek:)
...a szomszéd tehene... 2021.01.24 08:08:31
@Ménár Atya: Egyelőre még örülhetünk, hogy élelmiszerből legalább tudunk megfelelő mennyiséget előállítani, de minden másban importra szorulunk, ráadásul a fél világ kína függő lett.

Akkor itt az ideje rácuppanni a vakcinagyárásra hazai szinten, hiszen az oltások csak 1 évre biztosítanak valamilyen védelmet.
...a szomszéd tehene... 2021.01.24 08:31:53
@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll: Főképp hogy nem a gyár felépítése a nehéz, hanem a képzett személyzet összeszedése, ami az RG-ben megvan.

Én azt hittem, hogy Mészáros Lőrinc ehhez is ért:)
• Orbán kifelé tart a Néppártból, de ha maradni akar, akkor véget kell vetnie a hazugság politikájának  • FAZ: a Fidesznek mennie kell!  • Ameddig csak képes rá, Soros György nem adja fel a harcot a liberális demokráciáért..
Idáig 9 párt támogatja, hogy a Néppárt vegyen búcsút a Fidesztől, már a CDU-CSU is megingott.  Weber szerint nagyon gyorsan döntést hoznak a magyar EPP-tagság ügyében, de jó volna, ha Orbán megkövetné Webert. Az európai konzervatívok akár már március 20-án, egyszerű többséggel megszabadulhatnak a…..
Orbán Viktor a Juncker elleni támadással túlfeszítette a húrt, de a Néppárt továbbra is opportunista, mert hatalmi törekvéseihez szüksége van Strasbourgban a magyar képviselők szavazataira; Az Európai Tanácsban egyre inkább az látszik, hogy a szükséges többség híján fektetik a Magyarország elleni…..
Juncker: Orbánnak semmi keresnivalója a Néppártban, és ezúttal nagy védelmezője, Daul is roppant dühös a magyar politikusra. A jogállami eljárással rá lehet venni a Fideszt és a PiS, hogy ne sokat ugráljon, de a magyar miniszterelnök nem veszi észre, hogy sorozatban lövi az öngólokat az állandó…..