Regisztráció Blogot indítok
Adatok
WebboltGuru

2 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Oliver Wendell Holmes: „The world's great men have not commonly been great scholars, nor its great scholars great men.”, azaz „A világ nagy emberei általában nem voltak nagy tudósok, a nagy tudósok pedig nem voltak nagy emberek.” Erről az útról leágazva: attól,…..
Az USA legnagyobb online hirdetői a költések alapján, 2008. április. Az adatok a TNS Media Intelligence-től származnak. Top 50 Internet Advertisers by Media Value,April 2008PositionAdvertiserMedia Value($000)Sector1Countrywide Home Loans: consumer…..
A most induló sorosatunkban végigvesszük, hogy hogyan tudunk elindítani online boltot. Először a piactereket vesszük sorra.Miért is fontosak nekünk ezek?Tételezzük fel, hogy vannak termékeink, melyekkel már kereskedünk. Ebben az esetben a leggyorsabban a internetes piactereken,…..
Arra az elhatározásra jutottam, hogy segíteni fogok Neked! Miben is? Az internetes kereskedelemben. Mivel ez a munkám része és a hobbim is egyben, ezért elég sok érdekes infóhoz jutok hozzá. Ezekből fogok csemegézni és a blogra írni.Lesznek olyan anyagok, melyeket csak a "VIP…..