Regisztráció Blogot indítok
Adatok
buttingerg

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Akik a kilencvenes években áldoztak némi szabadidőt (esetleg pár vizsgaidőszakot) a M.A.G.U.S. nevű magyar asztali szerepjátéknak, valószínűleg ismeri a Rúna magazin nevét, és akkor már Kis Mészárosét is. KM (mint Kaland Mester, ééérted) egy karikatúrasorozat neve volt, elég jó ahhoz, hogy a…..
buttingerg 2019.02.20 20:37:02
@sykth.com: Köszi a tippeket, a YT zenékért nem tudok felelősséget vállalni mert olyan lesz ami épp az eszembe jut és épp foglalkoztat. Szeretem a zongora hangját, szóval biztos lesz még kontinuitása a Continuum-nak :D
A művészvállalkozós sikertörténetet nem tudom hogyan lehetne érdekessé tenni, mert rettegve kerülöm a YT-os you can do it és legyélsikeres videket. Szerintem a sztorizós móka segíthet minden területen. A szintikezelés nagyon rétegnek szóló téma lenne. Annyi tutorial és rivjú van a neten hogy dunnát lehet vele rekeszteni.
Szóval nem tudom még hogy tudnék e egyedül poénos lenni sok sok adáson keresztül és érdekes. Esetleg vendégekkel. Az meg szervezés. Kevés az időm ezekre... Majd meglátjuk.
buttingerg 2019.02.18 11:06:39
@Stöki: Annyi mindent el akartam mondani még, csak folyton belémfojtottátok a szót!
buttingerg 2019.02.20 14:21:53
@sykth.com: Aww, köszönöm szépen! Amúgy felmerült bennem hogy saját nosztalgiázó podcastet kénye indítanom RPG és egyéb témákban.