Regisztráció Blogot indítok
Adatok
urbane vision

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ez a cikk az előző mecseki lóemberrel foglalkozó bejegyzés folytatása, amiben a lénnyel való találkozásomat írtam le. Elég sokat kellett kutatnom, mire megtaláltam az első utalást a mecseki lóemberre. 1957. december 18-án a Mecseki Hírlapban az uránbányászatról szóló…..
Egy dalt már bemutattunk Ákos októberre tervezett új stúdióalbumáról, most pedig itt a második. A Tipikus sztereó elsőként a soproni VOLT Fesztivál közönsége hallhatta élőben, a stúdióváltozat az elmúlt percekben mutatkozott be a Class FM reggeli műsorában, a Morning…..
urbane vision 2012.08.01 11:52:54
Geekblog GeexKomix 50. 2012.07.03 09:35:00
Félszázadik kiadásához érkezett a geekuniverzum legendás cikksorozata! Ennek ünnepi apropójából megkértem nagyra becsült kollégáimat, hogy egy csak most, csak itt, csak nektek specielben fejtsék ki, mi volt számukra az utóbbi idők legjobb képregényfüzete. Van, aki nem tudott…..
urbane vision 2012.07.04 13:41:02
@Ghavin: America's Got Powers #1
Nemtom. Erősen deja-vu pozitív.
en.wikipedia.org/wiki/Rising_Stars
A képen a "Dr. Abay & Dr. Török Ügyvédi Iroda" honlapját láthatjuk. Ez így már alapból csodálatos ... Dr. Abay Péter és Dr. Török Mónika környezetvédelmi szakjogász férj és feleség, szakterületeik: -     polgári jog (szerződések,…..
urbane vision 2011.09.07 12:52:14
@ddrum77: Én meg egy korrupt geci vagyok szóval jöhet minden. Ez is. 190-ért.
2011-ben felháborodni azon, ha esetleg egy előadó külső dalszerzőkkel dolgozik nagyjából az a szint, mint amikor azért panaszkodik valaki, mert a hamburgere nem is úgy néz ki mint a képen látta. Lefutott vita, a módszer beválik, nem adatik meg mindenkinek, hogy slágert is tudjon…..
"George Michael giving Elton John a blowjob in the bathroom of a Burger King would be less gay than this."..
Andy Copping, a Download fesztivál Gerendai Károlya a Blabbermouth-nak árult el pár kulisszatitkot a szervezésről, arról, kik érkeznek az idei hepajra, no meg a rockzenét temető emberkékről is mondott pár okosságot. A már tuti fellépők névsora: ALICE COOPER, ALTER BRIDGE, AVENGED…..
Lassan mondom, hátha akkor nem remeg annyira a hangom: az idei SZIN-en fellép a Europe. Igen, az a Europe. Bár a vélemények a SZINblog szerzőinek soraiban is szélsőséges eloszlást mutatnak (a hisztérikus röhögéstől az őszinte értetlenkedéssel vegyes dühöngésig),…..
urbane vision 2010.05.07 12:16:23
A zenekar honlapján futó visszaszámlálás sok találgatásra adott okot rajongói körökben, de most kiderült az ok: Brandon Flowers, a Killers frontembere hamarosan világ elé tárja első saját neve alatt kiadott lemezét Erről az albumról hamarosan több információt is…..