Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tomchy

48 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az iPhone X gyermekbetegségeiről sok hír szól, lehet imádni vagy utálni. Aki csak az almás cg készülékeit akarja birtokolni, úgyis megveszi, de ha te vacillálsz, akkor adunk 5 tippet, mit választhatsz az új iPhone helyett. Nem mindegyik olcsó, a Huawei csúcsgépe 250 ezer forint felett lesz, de…..
TComment Óratekerők 2011.12.07 08:47:00
Mit lehet tenni, ha kiderül a nem valós kilométeróra-állás? Van esélyünk arra, hogy kiderüljön az igazság? A jogszabályok és a törvények az egyik oldalon, a gyakorlat és valóság a másikon.Mai cikkünk blogposztja. ..
tomchy 2011.12.07 10:42:01
Kirúgtak, de igazából nem, állást keresek, de valójában nem. Olyan bizonytalan vagyok, vagy nem? Na mindegy, majd kiderül, mert ugye úgy még sosem volt, hogy sehogyse lett volna. De tény, hogy az idei nyárnak lőttek :-( Remélem a kátyúkárt azért kifizetik.       !Ugyanitt…..
Tegnap meghozták Gyuláról a szivattyút, nyomja is kifelé a szmötyit rendesen. Bár jobb lett volna, ha pár nappal előbb ér ide, hogy ne legyen ekkora gáz... akarom mondani víz.Ma reggelre szépen le is ment a víz az udvarból, holnapra már nyoma se lesz. Csak a kosz, a büdös, a…..
A ház meg ázik. Képek és videók itt:  Árvíz, Bőcs, 2010.06.08 ..
Eddig kalandként fogtam fel ezt az árvizet, de ahogy az elmúlt éjszaka egy új gátat kellett építenünk, elment a kedvem. Képek (sajna csak telefonos): Árvíz, Bőcs, gátépítés, zsákolás ..
Szóval, az a helyzet, hogy vagy átjön a gáton, vagy nem, ez a három! Képgaléria, mely folyamatosan bővül (nem olyan ütemben, mint a vííííz) ... Árvíz, Bőcs, 2010.06.04 ..
 Hernád már jelentősen meghaladta az eddig mért legmagasabb vízszintet és tovább árad. A vízügyi szakemberek nem tudják megjósolni, mi történik majd, mert ilyen mennyiségű víz még nem vonult le a folyón. Különösen nagy a veszély Ócsanálos térségében, A megyében a…..
Szereplők: eső, víz, Hernád (i és Judit nélkül), töltés, zsákok, homok, lakók, gumicsimmák, békák, szúnyogok... Állítólag a mostani esőzés miatt elindult ár 1 méterrel magasabb lesz, mint a 2 héttel ezelőtti. Akkor még fél méter volt a gát tetejéig. Khmm... Vettem…..
A Hernád, ahogy elöntötte a bőcsi utat (2010.05.19.):És a képgaléria továbbra is (friss képek!):Itt ..
Új képek továbbra is folyamatosan töltődnek fel:picasaweb.google.hu/botlik.tamas/ArvizBocs20100519Egy kis videjó, hogy is megy ez erre felé: ..
Kitalálhatjátok miért :-)  Ezért: Motoros kaland Azóta már motorka rendben van, én is javulok itt az intenzíven, nővérkék kedvesek..
tomchy 2010.05.21 08:51:35
@kistünci: Csak tudnám, hogy kijaza kistünci :-)
Ennyire nem volt viseltes a motor, de azért mossecsúnya, jóvan!!!???
A szomszéd srác az a sárga kardigános, a két gumicsimmás jány meg az utcában lakik, kicsit feljebb...
Sajólád - Bőcs Árvíz 2010 2010.05.20 16:36:05
No azé' Miskolcon is öröm az élet... Árvíz, Miskolc A bőcsi képgaléria folyamatosan frissül, nézzétek! ..
Új képek! Gyün a víz!!!Folyamatosan bővül!Árvíz, Bőcs, 2010.05.19  ..
Árvíz 2.0, Bőcs, 2010.05.17 ..
Árvíz... Meg a végén egy szemléltetőeszköz a "Helyi szükségletek" programrészből :-) A tervérek tudják mi az, csak a kitöltésével adódtak gondok...   Árvíz 1.0, Bőcs 2010.04.18 ..
Sajólád - Bőcs Még főztem... 2009.12.03 13:44:00
Felhasználtam a megmaradt spagetti tésztát (jó sok maradt a fél kilóból) és megsütöttem tepsiben, tojásos, tejfölös, sajtos, borsos szósszal összekeverve. Csak még egy kis só kellett volna bele.....
Sajólád - Bőcs Vendégek 2 2009.12.02 13:42:00
Átjöttek vasárnap este (22-én) az SZKI-s srácok, Krisz (csíkosban) és Gabi (zakós), meghívtam őket a zacskós bolognaira. A harmadik "jómadár" (vagy inkább csirke, ahogy egymást hívják néha :-) ), Lajos, a még nem SZKI-s, de ide költözött kisegítőszolga srác nem…..
BéZéék hamar megleptek, hiszen leköltözésem utáni első szombaton már itt aludtak. Jóvót :-) Eljöttek gyülekezetbe is. És így aludtak Andris, gyülekezetünk oszlopos tagja:  ..
Sajólád - Bőcs Főztem!!! 2009.11.30 10:28:00
Főztem már több mindent. Teát! Zsacskós levest! Bolognait (természetesen por alapból), tésztát hozzá, nem por alapból :-) rósejbnit vagymit :-DÍme: Na de azé a zscskós levest is el lehet rontani (kifutott, na, mert otthagytam, NEMRÖHÖG!!!) - még szerencse, hogy ez a tűzhely…..
Az itteni testvérektől kaptam egy jó kis Karancs tűzhelyet, melyet ők is kaptak valakitől. Nagyjából letakarították, de nekem úgy tűnt, nem az igazi. Kicsit ragadt, kicsit nehezen égett, gondoltam rendberakom. Csakhogy a fekete festék a gázégő körül nem festék és a rácson…..
Néhány kép a múlt hétről, amikor még rendetlenség, zűrzavar és ruhakupacok uralták az Erkel Ferenc u. 21-et és a "szállítójárművet" is. Kocsika, a 3 "utassal"Ajánlom figyelmetekbe a kéziféknél látható billentyűzetet :-) Kupackitámasztó..
tomchy 2009.11.28 23:01:12
@zolibarát: Oké, oké, igyekszem, csak annyi a dolgom, hogy csak na...
Sajólád - Bőcs Térkép v2.0 2009.11.16 21:45:00
Végül is kiderült, nem a bloggal van a baj, hanem a Chrome böngésző nem szerette a térkép beillesztést. A jó öreg Internet Felfedezőben jól megy a beszúrás, így újra a címem:Nagyobb térképre váltás..