Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Állatbarát62

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Csaba László közgazdász-akadémikus apokaliptikus hangvételű interjút adott. ..
Állatbarát62 2019.11.05 06:49:36
@Cycmen: Az IMF hitelt azért nem kellett visszafizetni kormányváltáskor, mert ott volt az MNB-ben.
Állatbarát62 2019.11.05 10:31:25
@Tényelek: CSL már eleget szapulta Gyurcsány kormányát is, akkor nagy megelégedésére a jobboldalnak .... nem is ok nélkül tette, az tény.
Viszont azt elismerhetjük, hogy bizony nem lett szoclib azóta sem, tehát a kritikát egy régi tanácsadó fogalmazta meg jobboldalról, nem Soros, nem kommunista, nem lib.

Ezért hiába megy az itteni jobberek részéről az ekézés, Orbán egykori tanácsadója mondja, oda kell figyelni.
Ott folytatják, ahol abbahagyták karácsony előtt: akciózik az ellenzék, Semjén mindenkit lehülyézett, aki nem ért velük egyet...
Állatbarát62 2019.02.18 18:33:16
@Helga Beauty Salon:
Semmi baj, nem kell ellenzék, éljen az éljen, újranyit Recsk, majd megmondja a vezető a tutit, éljenrákosiéljenrákosi, tapsvihar, tribünön a csókosok, előttük vonul a fizetett békeőrség, jöhet a békekölcsön ....

Ez kell a magyarnak, ehhez szokott, a bölcs vezérhez, Kádárt is imádták, 800000 marha, persze érdekeltek a rendszer fenntartásában, most lehet talán ugyanennyi .... mi változott?
Akkor volt néhány balatoni dácsa a helyi párttitkárnak? Most fillérre megvette a NER az egész tavat. Néhány téeszelnök? Most ezerhektáros erdők és szántók kerülnek haverok zsebébe ....

Semmi sem változott, csak most megyéket lopnak el.

Ezt kaptátok kétharmad, hát tessék.
Állatbarát62 2019.02.18 18:48:50
@paraszthajszal:
Már megint ez az árnyékbox.
Állítasz valamit, s utána ezen rugózik mindenki, elfelejtve a lényeget.
Nekem ezzel ne gyere zseléshajú, tudom hogy ez a munkád, de nekem nem eladó a meggyőződésem, sem az értékítéletem, sem a gerincem.
Te azt csinálsz, amit akarsz, csak sajnálni tudlak, hogy eladod magad. Értem, hogy miért, kell a merci meg a hétvégi hát Mallorcán, de az én életemet nem tudjátok megvenni, ha bexartok, akkor sem.

Gyűlöltelek benneteket Kádár alatt is, s most is, ugyanazon rendszerben.
Egyformák vagytok, eltapossátok a kicsit, csak hogy előnyhöz jussatok.

Komcsi, náci, szdsz, fidesz, kdnp ..... kalap xar az egész.
Hogy a Fidesz vajon mit keres az Európai Néppártban, azt sem az EPP, sem az egyszeri Fidesz-szavazó/propagandista nem tudja. Csak Orbán. Neki pedig minden adóforintot megér, hogy bent maradjon. Most épp tankokkal vette meg a helyjegyét...
Állatbarát62 2019.02.17 19:40:16
@paraszthajszal: Ezzel nem cáfoltál semmit, inkább megerősítetted a mondandómat.A lényeg, hogy Orbán mindig mást mond itthon és mást külföldön, ahogy érdeke kívánja.

Amit pedig másnak írtál : "ezzel a támogatással nem mentek volna sokra, ha nincsenek nagy formátumú politikusaik, jó politikai stratégiájuk, és nem ismerték volna fel időben, hogy a nemzeti oldalon találhatják meg a jövőjüket" .... mit mondjak, értetted is amit állítottál, hogy egy politikai csapat előző, megalapítása idején felvett meggyőződését olyan sikeresen átalakította, hogy az ateista liberálisból politikai haszonszerzés és főleg anyagi jólét érdekében átvált egy jövedelmezőbb hitvallásra?

Mit mondjak, ehhez pofa kell, ha csak egy kicsit belegondolsz, de a gyomortartalom konkrét elhelyezéséről és célpontjáról is írhattam volna ..... neked lehet hogy ez elfogadható, de számomra a gerinctelenséget jelenti.

Ebben a tekintetben mindenki gerincesebb volt a fideszeseknél, egy miniszterelnököt sem tudok, aki 10 év alatt teljesen megváltozik, főleg nem ennyire.
Lehet sztárolni Orbánt, de normál emberi körülmények között ez a viselkedés elfogadhatatlan, kivéve a híveket ..... a politikusok között sincs egy szerethető figura sem, de ez számomra súlyos emberi gyarlóság.

Ps. Mitől nemzeti a pestisrácok ... s úgy egyáltalán ki az?
A haza nem lehet ellenzékben?
Állatbarát62 2019.02.17 21:24:59
@paraszthajszal: Semmit sem cáfoltál, csak belekapaszkodsz a NATO és az Unió közötti különbségbe, mint védekezés.
Tipikus fideszes szekértábor, ismerem már ezt több évtizede.

Amit írtam, minden helytálló, totál lényegtelen, hogy most a két szervezet közül melyik, azt írtam, ha emlékeznél, hogy miért csinálja Orbán a katonai költségvetés hirtelen betartását, a migránsok betelepítését és a többi feltételt : nehogy szorítsanak a pénzeken. Egyszerű, de te ezt tudod, csak kötelességből vagy ostoba.
Mennyit kapsz érte?

Becsült adatok szerint közel egymillió ember van, aki így vagy úgy de érdekelt az orbánizmus fenntartásában. Kicsit sokallom, szerintem pár százezer lehet, de mindegy, s az tuti, hogy te is közöttük vagy, ami elég sajnálatos.

Jó lenne a saját véleményedet hallani, nem a fő pártsodort.
De itt befejezném, unalmas.
Jó éjszakát.