Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Yani

0 bejegyzést írt és 36 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az élet kevésbé hajlamos a laboratóriumi töréstesztekhez alkalmazkodni, de úgy tűnik, az autógyártók azért nem csak a csillagokra hajtanak. Nézzük csak ezt a Lacettit: tizenöt évvel ezelőt egy hasonló baleset még valószínűleg halállal, de legalább súlyos sérüléssel…..
Belsőség Az én Mekkám 2008.08.22 16:31:00
Írjam vagy mutassam? Évek óta tervezem, hogy ott leszek végre. Tavasszal már számolom a napokat és a pénzt, na most végre összejön, de tényleg, menni kell, menni KELL! Már szállás szintjén meg volt tervezve ebben az évben is, betyáros időbeosztással, hogy mindenütt ott lehessek.…..
Belsőség Zsolti tölti a boostert 2008.08.02 08:05:00
  Örülök, hogy VMax Zsolt új projektje egyöntetű lelkesedést váltott ki az olvasókból. Lehet, hogy egyszer csinálunk valami kreténségi különdíjat is annak, aki egy ilyen poszthoz azt szólja hozzá, hogy húha, mennyire nem éri meg egy ilyen autóval foglalkozni. Igen,…..
Belsőség 850-es szerelmeim 2008.08.01 08:40:00
  Tény, hogy sokkal szerényebb gyermekkorom volt szerencsésebb kollégáimnál, akik már kiskorukban állólámpás Mercik kalaptartóján hemperegtek, és hasonlók. Meg hát az Alföldön minek autó, ott a bringa. A helyi hegesztőművészek remek gyereküléseket rittyentettek a Csepel…..
  Két évtized a texasi napon, és alig 700 ezer forintért ott is állhat a kertünkben egy rohadásmentes, V8-as amerikai álomtepsi. Igaz, a belseje elég betyár. Kimentem Vmax Zsolthoz, hogy megnézzem, hogy áll a VMax átépítésével, továbbá vittem neki egy karton Statoil…..
Belsőség Az áldozat is hibázott 2008.07.27 06:44:00
  Miért ítélnek el halálos közúti baleset okozásáért, ha az áldozat ma is élne, ha bekötötte volna magát? Két éve Toller László és hivatali sofőrje Budapestről Pécs felé tartottak. A 61-es úton, Dombóvár közelében egy szabálytalanul előző autóval való…..
 Június közepe óta ismert: Kecskemétre telepíti legújabb gyártóbázisát a Mercedes. Az esztergomi Suzuki és a győri Audi mellett ez lesz hazánk harmadik autógyára. Az immár több mint 93 000 munkavállaló jövedelmi adatait tartalmazó merces.hu felmérte: milyen fizetésekért…..
  A találkozóra megközelítőleg nyolcvan autó érkezett nem csak hazánkból, de mit ad isten, Lengyelországból, Szlovákiából és – úgy emlékszem – Csehországból is. Miközben az autók nagy része egy tájékozódási versenyen vett részt, Nyuszival, a találkozó…..
  Amikor 2007 januárjában megvettük a Bazeget, nem volt pénzünk, az állólámpás árak meg épp elszálltak az egekbe. Ezt az egyet találtam, ami legalább egy darabban volt, megéérte a két kilót. Sajnos a papírjai nagyon nem voltak rendben, dupla átírás, vizsga, minden borzalom…..
kár-park Azok az állatok! 2008.06.06 17:08:00
Remek, de kevésbé zaftos a tavaszi vadkár-termésünk – szerencsére. A rovatot támogató Allianznál aprónak látszó káresetek fordultak elő, bár az első esetben az állat nem is ütközött az autóval. Így már más az ábra: a Brava inkább az árkot választotta. Ha…..
Yani 2008.07.11 00:07:52
www.mmt.eu

Maruti Media Team

NEMSOKÁRA
  Fantasztikus érzés a kapcsolás nélküli veszett gyorsulás. Az én kétezres turbó autómat ötvenig szerintem simán veri. Vélemények az azonos című cikkünk témájáról...
  Igazából mi, vevők vagyunk a hülyék: elhisszük, hogy egy tízéves, középkategóriás dízelautóban lehet 125 ezer kilométer. Nem lehet. Vélemények az azonos című publicisztikáról...
Belsőség Ezer autóbuzi Szegeden 2008.07.08 09:15:00
Nekem ez a perverzitásom. Gyakran járok márkatalálkozókra, de lássuk be, aki nem az adott márka megszállottja, az az első óra után kikészül. Most viszont olyan találkozón voltunk, ahol nemcsak egy napot töltöttünk el, de még másnap is visszamentünk. Ezer ember több mint…..
Elöljáróban annyit, hogy nem vagyok egy angyal. Mentem már városban hetvennel ötven helyett, nem botránkozok meg, ha valaki az autópályán elmegy mellettem 180-nal. A lényeg hogy mindig figyeljünk és vigyázzunk a többiekre. Ha kétszázzal felcsavarodik valaki a fára az a magánügye.…..
Belsőség Autonánia: Suzuki Swift 2008.07.04 01:09:00
Az első autóm egy életveszélyes szar volt. Nem a konstrukció, hanem a konkrét példány, egy huszonéves Renault 4-es. Nagyon fontos, ha nem a legfontosabb, hogy autóvásárláskor tudatosan alakítsuk ki a preferencialistánkat. Írjuk össze, mi kell nekünk, és ragaszkodjunk hozzá. Már…..
Alig múlt hat, csöng a telefon. Tóth Tamás, alias Lapát: Nincs kedvetek kijönni a Kerepesi úti McDonaldhoz a szokásos Toyotás összejövetelre? Ott lesz három Scion xB. Háát, mondom, holnap megyünk a 3. Országos  Márkafüggetlen Autóstalálkozóra Szegedre, meg ugye nemsokára…..