Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Joozsue

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sok határátkelő megy ki pénzt keresni külföldre, sokan tervezgetik azt is, hogy az összegyűjtött pénzt majd Magyarországon fektetik be – már kérdés, hogy ez közülük hányaknak sikerül. A mai poszt szerzőjének, Józsuének igen. Te is hazaköltöztél? Mik a tapasztalataid?…..
Joozsue 2019.02.14 23:25:30
Ezek a reakciók igencsak megleptek. Nem igazán van időm arra, hogy minden kommentet végigolvassak. Reagálni sem fogok mindenre, csak kiváncsiságból néztem rá a blogra, mert írták, hogy tegnap megjelent, amit beküldtem.

1. Mérnök vagyok, nem IT-s. Németből van egy felsőfokú nyelvvizsgám, angol nyelvre nem volt szükségem és eltaláltátok, valóban nincs gyerekem. Ha meg akartam volna osztani másokkal, hogy mivel foglalkoztam kint és mit csinálok most, megtettem volna.

2. Az autóvásárlási szokásaink valószínűleg nagyon eltérőek. Én az a típus vagyok, aki szerint 10.000 € egy autóért sok, mert felesleges. Ha te a gazdagságodat az autód árában méred, akkor ez számodra nyílván fontos, nekem nem.

3. "Ja, biztosan nem szegényebb népek kizsákmányolásával…" Az erre vonatkozó kritikákat így átgondolva jogosnak érzem.

4. Megdöbbentő érzés az, amikor lebérkommentelőznek meg fideszbérenceznek úgy, hogy magadnak is eleged van a korrupcióból, amit a kormány művel. Javaslom, hogy próbáljátok ki egyszer, szinte felfoghatatlan érzés. Mindegy is, miről írtok, mert a batáta csíráztatásról is biztos sikerülni fog valakinek eljutni oda, hogy ezt az írást vagy Orbán vagy Soros rendelte meg.

5. Az írásomban senkit nem akartam ekézni. A szöveg elején elég egyértelműen megírtam, hogy mi késztetett az írásra.

Többet nem írok. voltmár()...
Amúgy kicsit elkéstem a batátákkal, remélem azért még összejön....