Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Trent Hawkins

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Üdv minden régijáték-rajongónak, megint itt van 2in1 rovatunk, a Checkpoint Mini, ami cikk és podcast is, attól függően, ki hogyan fogyasztja. Szokás szerint a lejátszó után egy cikkecske is jön a játékról azok kedvéért, akiknek a podcastes formátum annyira nem jön be, de pár bekezdést bármikor…..
Trent Hawkins 2019.02.14 13:23:44
@Savior: a raptort én sem teljesen értem, pedig játszottam vele akkoriban, amikor a tyrian is újnak számított még. A tyrian sharewarekent elég nagyot tudott menni itt Magyarországon is, különböző verzió voltak kaphatóak shareware illetve demo CDken (persze mindig azt hitted, most végre a teljes játékot veszed meg). Egyébként a shareware verzióban csak az első episode volt játszható, de a full game illetve arcade is. Mikor végigjátszottad, mindig kiírt egy kódot, amit ha a menüben játékválasztás előtt beírtál, különböző speckó módokat aktivált, pl a répahajó banán illetve narancs lövedékkel. Egyébként full játékban a répahajót miután lehetett megvenni? Vagy a datatól vagy az adott választott pályától függött azt hiszem, hogy milyen upgradek váltak elérhetővé a következő pálya előtt.
Ami aranyos figyelmesség, hogy karácsonykor indításkor rákérdez a játék, hogy aktiválod-e az xmas modeot, ami egy jó kis optikai tuning az ünnepre hangolva :)

A destruct megvan valakinek a tyrianből?