Regisztráció Blogot indítok
Adatok
B.Gy

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Juventus középpályása, Miralem Pjanić a Bayer Leverkusen elleni meccset megelőző sajtótájékoztatón elmondta, hogy a mester követelményeinek megfelelően 150 labdaérintés a célja, és természetesen a középpályás sem tagadta, hogy Maurizio Sarri irányelvei más futballt tesznek lehetővé, mint…..
A szerdai vereség után menetrendszerűen felröppenő pletykák szerint Zinédine Zidane első számú opciót jelent a Juventus vezetősége számára, amennyiben Massimiliano Allegrinek nem sikerül idén sem a BL-győzelem. A madridi 2-0 után nagy az esély a kiesésre a legjobb tizenhat között, ami borzasztó…..
B.Gy 2019.02.22 22:16:03
@Rocky80: ha egy kicsit is reálisan nezned a focit vagy ertened mekkora jelentosege van egy edzonek nem irnal ekkora baromsagot.
Az európai babérokról álmodozó Juventus ma este főpróbát tarthat a Bajnokok Ligája idei döntőjének helyszínén, a Wanda Metropolitanóban, ahol az az Atlético Madrid lesz a házigazda, amely a zebramezesekhez hasonlóan, az elmúlt évek során két alkalommal is fináléig jutott, s…..
B.Gy 2019.02.21 09:17:20
@Knob: nob:
Nem csak Pjanicsra ertettem hogy nem juve szintu jatekos,egyik kozeppalyas sem az.
Nem a tegnapi meccs miatt irom ezt,minden meccsét lattam ebbe a szezonba a juventusnak.
A kozeppalyan mulik minden csak is kizarolag rajtuk.ők szolgaljak ki a tamadosort es ők szűrik meg az ellenfel tamadasait is hogy a vedoknek megkonnyitsek a dolgukat.
A Barca azert volt sokaig verhetetlen mert volt egy iniesta es xavi kozeppalyan.
Nekunk nincs ilyenunk,pjanic jobb mint a tobbi de a Bajnokok ligajaba keves ő is ,es nem csak azert mert nincs társa.
2015 ös szezonba volt egy pirlo,pogba,vidal marchisio kozeppalyank na ők lehoztak volna a meccset.Vidal nem volt technikas de egy romboló gepezet volt aki utkozott megallitotta az ellenfelet a tobbieket ugye nem kell bemutatni.na most hol van ilyen kozeppalya?
B.Gy 2019.02.21 09:26:07
@pedronegroo:
Azert azt ne felejtsuk el hogy csoport meccs volt az elozo meccsunk az atletico ellen es abban az evben dontot jatszottunk egy kivalo Barcelona ellen.
En visszasirom az akkori kozeppalyasainkat.
B.Gy 2019.02.21 10:06:52
@Knob: Ramsey-t meg nem tudom hova tenni
milyen lesz mennyire lesz hasznos bizzunk benne:-) de ha pesszimista lennék most eppen megkerdeznem magamtol ha jo jatekos miert engedte el az Arsenal
A Juventus sportigazgatója, Fabio Paratici is megszólalt az Interrel hadba lépő Mauro Icardi ügyében, hiszen sokan már a torinói klubot vélik felfedezni a kialakult feszült helyzet mögött. "Szeretném tisztázni, hogy nyáron nem próbáltuk megzavarni az Intert, ahogyan az utóbbi…..