Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Mipi (törölt)

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem fogom leírni századjára (bocs, ezalatt páran leírták még) kétszázadjára, hogy mit is akar a VDSZSZ. Én inkább azt írom le, én mit szeretnék:- részesedést akarok a kereskedelmi csatornák reklámidejének eladásából (mert nézem)- részesedést akarok kedvenc sportklubom…..
Az, hogy a raktárkészlet nem egyezik a nyilvántartással, egy dolog. Hogy emiatt Takinak másikat ágyat kellett választani, amiről később szintén kiderül hogy nem elvihető, még mindig nem egyedi eset. De hogy a joggal visszakért pénzt átutalással akarja rendezni az áruház, azon…..
Mipi (törölt) 2008.09.02 22:33:08
Most nézem az ASKO weboldalán www.asko.hu

Dolgozzon velünk menüpont:
Keresnek:

Raktárvezetőt és Raktárost is! :-)))
Itt az augusztus, akik még nem mentek nyaralni azok mostanság kelnek útra, ha van olyan szerencséjük. Ha a család autóval vág neki a kalandnak, nem árt ha felkészítik a járművet és saját magukat is mindenféle viszontagságra. Számos dolog eszünkbe juthat ilyenkor, mint kellemetlen…..
A lehúzási verseny stabil favoritja az Autópályakezelő kihelyezett matricaárusító rendszere, amelyik a fizikailag nemlétező matricára kényelmi díjat számol fel, amikor online rendeli az ember. Éseztígyhogy, kérdezte Lajos a minisztériumtól: Nem vásárolok gyakran autópálya…..
Beryék házában zajlik az élet, bizony előfordul a bebaszva pörgés-forgás, a lakóközösség azonban nem vevő a kortárs művészet korlátokon végighányó válfajára. Ejnye "Robi"! A lakók újra lesújtottak! Egyszer már szóvá tették, most azonban az inkriminált…..
Magyarország sajnos sohasem lesz piac, így már annak is örülni kell, ha már 3 internetszolgáltató közül választhatnak. Dscdbb-nek szüksége is lesz erre, ugyanis amióta januárban átvette őket a Fibernet, drasztikusan romlott a net minősége, megszüntették a helyi…..