Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Thierr

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A kormány veretes, szülést promótáló akciótervvel csekkolt be a minap. A Terv kapcsán azonban beszélni kell pár alapvetésről. Gyermekvállaláskor köztudomásúan hosszú távú döntést hozunk, ezért mielőtt szülünk, sok mindent komplexen mérlegünk — például azt, hogyan tudja a gyermeket eltartani a…..
Thierr 2019.02.14 05:11:26
@konrada: valaki írta kb 50-100 éve... A "fejlett civilizációk bukása" címen. Populizmus, bezárkózás, individualizmus, majd az említett civilizáció kiöregedik és eltűnik. Lehet pont ezt látjuk, ebben élünk, csupán lassan történik számunkra.
A 2. világháború is 2 perc, eddig tart amíg átfutod a bejegyzést. Legtöbben már azt sem tudják miért robbant ki az egész (a szereplőket viszont ismerik, még).
Thierr 2019.02.13 02:31:29
@Hát löködnek!: Normálisan nem bénítod meg azt, ahol élsz. Feltételezem, hogy úgy látják: nincs más választásuk, sarokba vannak szorítva. Nem tudjuk meddig tart, milyen méretet ölt, és mik lesznek a következményei az egésznek. Ez így senkinek sem jó.
Logikusan, nincs olyan akinek mindíg igaza van ahogy olyan sincs, hogy soha. Meg lehet beszélni, lehet vitázni, ettől válik civilizálttá az egász. Ha filmes klisékben gondolkodunk, akkor semleges helyszínen, 2-szer pár ember, higgadtan megbeszéli hogyan tovább. Nincs sértegetés, sem személyeskedés, indulatok kizárva. Fontos, hogy egyik félnek se legyen pofavesztés, a büszkeség nagy úr.