Regisztráció Blogot indítok
Adatok
qpacka

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nos hát a krézi nyár tematika jegyében elmentünk múlt hétvégén orfűre, amiről igazából most nem számolnánk be részletesen, mert anilla az idegesítő führer azzal terrorizál minket, hogy ő utálja a mindenféle visszaemlékezéseket, írjunk csak magukról az aktuális bulikról -…..
Minek tennéd bankba a pénzed biztos kamatra, vagy minek fektetnéd üzletbe, részvénybe, megtakarításos életbiztosításba, amikor kölcsönadhatod az összespórolt forintjaidat úgy is, hogy annak is örülsz majd, ha visszakapod?    Különösen mókás formájára bukkantam a…..
qpacka 2008.11.21 11:10:31
Az alábbi levél egy korábbi bejegyzés  folyamodványa. Tisztelt Zugügyvéd,   Egy hónapja írtam önnek az Erste bankkal való vitámról, mely "Kényszerített Kamatemelés" címmel jelent meg a blogban. Az volt a problémám, hogy a bank a szerintem…..
Most érkezett a hír, hogy június 30-ától az iWiW Kft megszűnik létezni, és a magyar közösségi szájt a továbbiakban az Origo Zrt. ernyője alatt folytatja működését. A döntést a vállalaton belüli konszolidációs folyamatokkal magyarázzák.Szabó Márton, aki eddig az iWiW…..