Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Yagoka

0 bejegyzést írt és 19 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A magyar munkamorál, a szaktudás sokat segít a beilleszkedésben – legalábbis Istvánnak ez a tapasztalata Franciaországban, ahol úgy érzi, befogadták és képes egyedül eltartani a családját. Nem nagy csoda, hogy eszükbe sem jut a visszaköltözés Magyarországra...
Yagoka 2019.02.09 14:55:02
@TBlocker: tévedsz. Dolgozok együtt Szomáliaiakkal, Kongoiakkal, délamerikaiakkal, arabokkal, és sorolhatnám. Nem vagyok különmb náluk. Ők is tisztességesen dolgoznak. Pontosan annyi különmbség van köztünk, mint ember és ember közt. Vagy mondhatnám ugy is, hogy Magyar és Magyar közt.
Yagoka 2019.02.09 14:57:36
@TBlocker: és nem értékelem túl magam. Pontosan tisztában vagyok a képességeimmel, hibáimmal, er3nyeimmel. És pont ez az, ami előre vitt. Aki pedig ért3keli a képességeimet, az az, aki adja a fizetésem. És ez nekem pont igy jo. Hogy itt a blogg alatt, ki hogy értékel, az nem érdekel. Hisz csak is a szeretteim véleménye a mérvado. De amit észreveszem, hogy a hozzászolok, sajat magukat minősítik..
Yagoka 2019.02.09 15:46:06
@TBlocker: A déli részt nem ismerem. Párizsban pedig mar szinte nincs is Francia. Én a történelmi Bretagne régio-ban élek. Hát na. Talan a legnehezebb emberek, Franciaorszagban. Mindaddig,mig meg nem ismeri őket az ember.
Had.kérdezzek, Ab vagy acterim?