Regisztráció Blogot indítok
Adatok
AKI ZSIDÓKAT LISTÁZ AZ NEM NÁCI !!

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Korunk hősével, Nagy Blankával akar találkozni az EB alelnöke, arcát az MKKP pedig pénzre nyomta. Ez pedig sok szempontból aggasztó. Elsősorban azért, mert ezen kívül a legtöbb ember tudomása szerint nem sok mindent tett eddig. Félreértés ne essék, Blanka beszéde arányos és jogos volt, mivel ezt…..
AKI ZSIDÓKAT LISTÁZ AZ NEM NÁCI !! 2019.02.17 20:22:31
@engedélyes pinaellenőr: Volna gusztusod erre dagadt leszbire ?
Pozsonyban és Varsóban is csak a pillanatnyilag hatalmon lévő vezetéssel tárgyal, Magyarországon viszont a pártállam ellenségeivel találkozik. ..
AKI ZSIDÓKAT LISTÁZ AZ NEM NÁCI !! 2019.02.08 22:53:00
@dunántúli gyerek: "Hallottuk mar a lippsiket remenykedni

Goooodfrendben
Bellben
Cornsteinben"

Ja es amig meg nem bukott, addig Merkelben is allandoan remenykedtek, hogy jon es levaltja az Orbant.
AKI ZSIDÓKAT LISTÁZ AZ NEM NÁCI !! 2019.02.09 01:12:53
@Igazamvanvagyigazamvan?: "Merkel megbukott? "

Ja tényleg igazad van, nem is a Merkel bukott meg, hanem a szokásos heti giga tüntetés hatására az Orbán, jövöhéten kedden.
Most is lesz GIGA tünti, az Orbán már reszket.
A V4-ek nagyobb beleszólást követelnek az európai ügyekbe, de közben Németország és az EU pénzügyi köldökzsinórján lógnak.  Az Európai Néppárt politikai és gazdasági okokból megalkuszik, amikor szemet huny Orbán antidemokratikus randalírozása fölött. A hasonló a hasonlónak örül: Netanjahu vendégül…..
Ez a bejegyzés hosszú lesz, és egyes részeiben bizonyára vitatható, ezért olvasása nem való mindenkinek. Én szóltam. Az országot leginkább megosztó feszültségeket a hatalmon lévők a nemzeti burzsoázia megteremtésének természetes konfliktusaként értelmezik, az ellenzékiek pedig a közjavakat ellopó…..
A most újraindult Magyar Nemzet címen megjelenő lap kalandos története során már minden volt. A viszonylag szabadabb hangú lap, amely a rendszerváltás előtt határozottan a változást szolgálta hamar a jobboldal, sőt a szélsőjobb birtokába került. Ettől kezdve ismét nem hírlap…..