Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Közepes Blog

4 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
(ennek a cikknek az eredetije a blog FB oldalán jelent meg) Ma koradélután lesz élőlánc az MTA körül. A kutatók és velük egyetértők ezzel fejezik majd ki véleményüket, miszerint kifejezetten káros az MTA kutatóintézet-hálózata átalakításának jelen tervezete. Az ezt követő órákban ülésezik majd az…..
Sokan kérdezik, hogy miért baj, ha a kormány a saját ízlése szerint akarja átalakítani (na jó, ez ma már tényleg eufemizmus, így inkább mondjuk ki nyíltan: szétverni) az Akadémia kutatóintézeti hálózatát? Többek között azért, mert ha van egy nagy presztízsű, szabadon gondolkodó és alkotó tudós…..
Közepes Blog Mi ez az egész? 2019.02.07 18:31:02
Újabb blog, közepes. Közéleti és tudományos témákról.  Elsődlegesen a FB-on, katt! Ezen túl pedig a rendes cikként megírt írások kerülnek majd ide.  ..
Közepes Blog 2019.02.08 15:14:18
@Benkő István: Köszönöm bejegyzését. Az Ön által idehozott kérdésekhez nem értek, nincs rálátásom, úgyhogy nem is tudok róluk véleményt alkotni.
(ez a cikk először a blog Facebook oldalán jelent meg, elérhető itt) A magyar sajtót 2018 novemberében bejárta az oxfordi egyetem kutatása, mely tudományos módszerekkel hivatott kideríteni, hogy Magyarországon (illetve a világ többi országában) mi a helyzet az álhírekkel, kik terjesztik ezeket, és…..
Tegnap egy napon sikerült kiszúrnom két nagyon is különböző cikket, ami a magyarok őstörténetével és a nyelvével foglalkozik. Az egyik az indexen jelent meg, egy interjú Sudár Balázs történésszel, az MTA kutatójával. A másik egy véleménycikk Czakó Gábor írótól, ez pedig a Magyar Hírlapban szerepelt,…..