Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ms. Belcher

0 bejegyzést írt és 21 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Miközben Hunor és Ági az előző estét elemzi, Gaben egy párhuzamos dimenzióba csúszik át, amelyben valamilyen durva, Black Mirror-os büntetés részeként teljesen egyedül maradt a villában, ezért nincs kit megkérdeznie, merre vannak az evőeszközök. Esélyes, hogy az epizód végén embertelen szenvedések…..
Tudtam, hogy hiányzik valami. Tudtam, éreztem, itt viszketett szüntelenül. Nem volt ez persze ennyire direkt, a tevékeny mindennapokat befolyásoló tényező, mégis, ott lüktetett szüntelen a háttérben, tudatalatti rétegeimet kotlós tyúkként kapirgálva, hogy valami még kell, valamivel még lehetne ez…..
Ms. Belcher 2019.02.14 14:49:34
@fujimo: szerintem idén a spórolás jegyében egyszerűen kihagyták a pszichológusos részt
Ms. Belcher 2019.02.14 16:36:01
@oh.. my.... szép volt Roli...: Valami Norbi, a füles csávó. mondjuk Ancsa ki be nem volt kicsit szerelmes
Ms. Belcher 2019.02.14 14:39:52
@Spitzbauer: Igaz :D
Szerencsétlen Roli bepróbálkozott egy Olivér vs. Szandika évődéssel, ami szerintem nagyon szórakoztató volt anno. Most is szívesebben néztem volna ilyesmit, mint a vernyákolást és ordibálást.
Előre szólok, hogy nem a tegnapi adás volt minden idők legizgalmasabbika. Konkrétan úgy éreztem magam a nézése közben, mintha egy hétről hétre épülő igen fasza sorozatnak egy kivattázott, filler epizódját néztem volna, mint mondjuk a The Walking Deadnél a Glenn fejének szétverése után következő 15…..
Ms. Belcher 2019.02.14 10:55:16
@Tökös...: Anglia veszte is az lett/lesz, hogy bárki szavazhat... ha a kérdést sem érti,akkor is.

Sajnálom engem elborzaszt, hogy Magyarországot is ellepik a funkcionális analfabéták (mint pl. Zsu aki sem olvasni, sem értelmezni nem tudja az olvasottak lsd. kihívás bejelentéséről érkező levél) ...

A birkákat mindig könnyebb irányítani, mint a gondolkozókat, ezért van előbbiekből egyre több, emiatt szavazhat minden választókorú a világon, kitétel nélkül...
Az utolsó hét a villában pont olyan, mint az utolsó hét a suliban. Már minden dolgozat ki lett javítva, aki kétesre állt, az már kikönyörögte, hogy felelhessen a jobb jegyért, matekon, hittanon (katolikus suliba jártam, az Isten szerelmére), magyaron már csak a Mátrix-trilógiát nézzük, egyedül a…..
Ms. Belcher 2019.02.12 20:30:19
@mrdel: igen biztosan... Zsu képes önállóan átlátni ilyen dolgokon...
Eljött hát a nap, amikor két szerethető karakter közül távoznia kell majd valakinek. Nem volt még párbaj, amelyen mindkét fél gondolkodó ember lett volna (általában egyik sem az), nem is igazán értem, miért nem a kaucsukhomár Kebab ül a PUA helyén. Anikó magára rántotta a…..
Van egy jó és egy rossz hírem. A jó az, hogy ma Anikót kapjuk porondmesternek, a rossz meg az, hogy az az idétlen barna csizma van a lábán, amivel már vagy ötször-hatszor próbálkozott a stylist ebben az évadban, de még mindig nem találta meg azt az outfitet, amihez illik. Elárulom,…..
Ms. Belcher 2019.02.11 15:30:51
@Tökös...: ezt nem tudom miből szűrted le
Ms. Belcher 2019.02.11 15:34:42
@Tökös...: egy ország Miniszterelnökeként folyamatosan 4 számmal kisebb öltönyben megjelenni, pocakon passzos inggel, kitaposott makkosban, nyáladzani, zsebretett kézzel beszélni... Igénytelen...meg egy kicsit tapló
  Eljött hát az a rész, amelytől az RTL várakozásai szerint a játékosokkal együtt kellene könnyeinkbe fulladnunk, miközben azt hajtogatjuk: „igen, az ilyen pillanatokért volt érdemes eddig szörnyülködve unatkozni, majd a romkocsma homályában sálunkat igazgatva letagadni, hogy…..
Ms. Belcher 2019.02.09 09:00:42
@ficekence: az elejétől követem a játékot... Adri mindenkinél bepróbálkozott, mindenki mögött keverte a szart, ami lehet jó taktika (részemről sokkal inkább a taktikus játék az értékelhető, bár ugye a "szívjáték" is egy taktikai lépés) de szegénykém buta, eCCerű. Ginuval karöltve pedig kifejezetten undorítóan viselkedett... Féltékenységében megzakkant. Túl sokat gondol magáról.

Roli valóban hazudott itt, hazudott ott, de végig egy vonalat követve és a saját körébe nem szart oda.

Remélem a nézőknek is leesik a Stantunsz...
Ms. Belcher 2019.02.09 09:40:35
@ficekence: Sajnos Zsu fogja megnyerni, ahogy írták mások is, a nyeremény e pedig belebukik, jönnek majd a Greg féle csupaszív barátok, akik ahelyett, hogy valami kezelésre irattatnák fel, befizettetok majd magukat olyan helyekre.

Ha választani kellene akkor nekem Roli, vakok között fél szemű a király alapon, aztán Hunor de csak azért mert a többiektől hidegrázás kapok.

Ha az rtl-nél van valakinek kis esze Zsuval és Renivel forgatnak valami tudományos szériát, mint Friderikusz gyerekes műsora.
Feldobni nekik szavakat, témákat aztán fejtsék ki. Szerintem sírnék
Zsuzsu ugyan visszatért a párbajról, de ezzel nem aratott osztatlan sikert. Legalábbis a villában biztosan nem, mivel ő volt az egyetlen, akit nem ünnepelt kitörő lelkesedéssel még a saját csapata sem. A legtöbben egykedvűen vették tudomásul, hogy a bolonddal kell lehúzni a maradék pár napot, és…..